Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, sabancı, uluderbent

Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Hakkında - Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Resimleri - Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu İletişim

Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Amaçları : Üst öğrenim kurumları olan lise, meslek liselerine öğrenci yetiştirmek

Seviye Derecesi: Öğrenim şekli ilköğretim olup, gündüzlü normal

Okul Müdürü : İbrahim CEYLAN

O kutulan yabancı dil: İngilizce

Kitaplıktaki kitap sayısı: 1096

II BÖLÜM

a)Okul binamız 1998-1999 eğitim öğretim yılında faaliyete açılmiştırSabancı Vakfı tarafından yaptırıldığı için anlaşma gereği Sabancı İlköğretim adını almıştır

b)Okulun özel ismi yukarıdaki maddede belirtildiği gibi Sabancı Vakfına dayanılarak verilmiştir

c)OKULUN ÖZELLİKLERİarasız, Karma, Gündüzlü

d)OKUTULAN SEÇMELİ DERS:Bilişim Teknolojileri, Tarım

e)ÖĞRENCİ BAŞARILARI :Okulumuzdan mezun olapta bir üst kurumuna ve mesleki okullara devan eden öğrencilerden 250 kişi lise muzunu, 7 ormancı, 1 hukuk fakültesi,40 astsubay ve uzman çavuş, 8 öğretmen,15 ebe, 5 yüksek okul,2 sağlık memuru,ve 70’in üzerinde öğrencimiz çeşitli liselere devam etmektedir

IIIBÖLÜM

a)BİNANIN ÖZELLİKLERİ :Okulumuz Kaloriferli ,okulun kırsal arazide bulunmasından dolayı gece güvenliği açısında alınacak tedbirlerle ilgili gerekli yazışmalar yapılmaktadır

b)Okulumuz normal şartlarda işlik dahil 10 dersliğe sahiptir

c)Laboratuar malzemelerimiz yeterli değildir

d)Her sınıfta kitaplığın bulunmasının yanında bölme yetersizliğinin okulumuzda okulumuzda kitaplık bölümü oluşmamıştır Kitap sayısı ve kaynak eserler azdır

e)Atölyemiz, depo ambar ve arşiv odalarımız yoktur

f)Spor salonumuz yoktur

ı)Diğer sosyal faaliyetler için ayrılmış olanlarda öğrenci mevcudunun fazlalığı ve binanın yetersizliğinden dolayı oluşturulamamıştır

j)Memur odası yoktur

k)Okul bahçesindeki ağaçlandırma faaliyetleri devam etmektedir

IV BÖLÜM

Okulun 5 sınıf ve 11 branş öğretmeni kadrosu var 1 müdür yardımcısı vardır

c) Okulumuzda 5 sınıf öğretmeni,1Fen bilgisi ve teknoloji(askerde)1 Türkçe,1 Sosyal Bilgiler (stajer –sözleşmeli), 1 İngilizce (stajer –sözleşmeli),1 Görsel Sanatlar ,1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (sözleşmeli) öğretmen ç Çalışmaktadır

d)İdari kadroda ve yardımcı hizmetlerde müdür ve müdür yardımcısından başka personel bulunmamaktadır

Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 6733054
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: ULUDERBENT
Okulun Web Adresi: http://uluderbentsabancimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: uluderbentsabanci@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com