|
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, celal, ilköğretim, manisa, okulu, sayınsoy, şükrü |
Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaCelal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Hakkında - Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Resimleri - Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu İletişim Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Alaşehir'de avukatlık yapmış, sonradan İstanbul'a yerleşmiş, ölünceye dek orada yaşayan Celal Şükrü Sayınsoy'un vasiyetiyle bıraktığı parayla, 1960 - 1962 yılları arasında yapılmıştır Okulun yapımında güzelleştirme derneği ile Kaymakam AZihni Akın'ın da katkıları olmuştur Okul 1962 yılında açılmıştır Okulun yapısı bahçeli kagir tipindedir 1993 yılında ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ek bina yapılmıştır 2010 - 2011 eğitim - öğretim yılı itibariyle okulumuz 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 12 sınıf öğretmeni, 17 branş öğretmeni, 2 anasınıfı öğretmeni ve bir rehber öğretmen ve toplam 724 öğrenci ve 1 yardımcı personeli ile eğitim ve öğretim devam etmektedir Okulumuz 4595 metrekare alanda, eski binada 6 derslik 1 öğretmenler odası, 1 idareci odası, yeni binada 2 idare odası, 15 derslik ve kaloriferli olarak çalışmalarını sürdürmektedir 1528 metrekare bahçe alanı vardır Öğrencilerimizin satranç, izcilik, halk oyunları, spor branşları,vb faaliyetleri bulunmaktadır Eğitim - öğretim normal olarak sürmektedir Anasınıfımız 2 şube olarak eğitim yapmaktadır İlçe genelinde talep sayısı fazla olan anasınıfıdır Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: (236) 653 11 31 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sakarya Mah Ziya Gökalp Cad No:68 Okulun Web Adresi: http://celalsukrusayinsoymebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 392678@mebgovtr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|