|
|
Konu Araçları |
bilgileri, hilmi, ilköğretim, manisa, okulu, pekcan, turgutlu |
Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu ManisaHilmi Pekcan İlköğretim Okulu Hakkında - Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu Tanıtım - Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu Resimleri - Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu İletişim Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz Çağdaş bir eğitim-öğretim ortamında kendini gerçekleştirmiş, katılımcı, girişken sorumluluk duygusuna sahip, bir üst eğitim kurumuna en iyi şekilde hazırlanmış bireyler yetiştirmek Misyonumuz Okulumuzu daha demokratik, çağdaş ve akademik başarısı yüksek bir eğitim kurumu haline getirmek; sadece bilgili ve kültürlü değil aynı zamanda ahlaksal olarak da topluma faydalı bireyler yetiştirmek Değerlerimiz Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olmak, Adil olmak Dürüstlük, Saygılı olmak, Sorumluluk bilinci, Yaratıcılık Takım çalışması Akılcılık Yenilikçilik Hoşgörülü olmak Çevre bilinci Veriye ve bilgiye dayalı karar almak Güvenilirlik, İşbirliğine açık olmak, Liderlik, Liyakat, Kurallara ve etik değerlere bağlı olmak, Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: 236 313 47 99 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Selvilitepe Mah Dolunay Sk No:24 Okulun Web Adresi: http://hilmipekcanmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|