|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| avni, bilgileri, denizli, honaz, hüseyin, ilköğretim, kızılyer, okulu, özden |
Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz DenizliKızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Geleceği bu günden görmeye çalışarak geleceğin yetişkinlerini Türk Milli Eğitimi nin ilkesi ve amaçları doğrultusunda öğrenciler yetiştirebilmektir ![]() MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimi’nin ilkesi ve amaçları doğrultusunda BİZ duygusundan hareket ederek, problemlere çözüm getirebilen, dayanışmacı, dürüst bireyler yetiştirebilmektir ![]() İLKELERİMİZ Dürüstlük, açıklık,tarafsızlık ve güven, Çözüm üretmek, Önerilere açık olmak, · İletişime açık olmaktır ![]() Liderimiz hem lider hem yöneticidir Yeni fikirlere, yeni yöntemlere ve önerilere daima açıktır![]() Okulumuzun planlarını ve stratejisini oluşturmada çalışanları motive ederek yönlendirir Ortaya çıkan çalışmalar sonucu kısa- orta ve uzun vadeli planlar belirlenmiştir Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz Okulun Telefonu: 258 8156136Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kızılyer Kasabası Okulun Web Adresi: http://kizilyerilkogrokulu meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 390846@meb k12 gov tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|