![]() |
Kuyumcuhacıali Köyü Merkez Düzce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuyumcuhacıali Köyü Merkez DüzceDüzce İli Köyleri - Kuyumcuhacıali Köyü Merkez - Kuyumcuhacıali Köyü Hakkında - Kuyumcuhacıali Köyü Tanıtımı - Kuyumcuhacıali Köyü Resimleri Düzce Bilgiler Nüfus 87 [1] (2000) Koordinatlar Posta Kodu 81000 Alan Kodu 0380 Yönetim Coğrafi Bölge Karadeniz Bölgesi İl Düzce İlçe Merkez Kuyumcuhacıali, Düzce ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi köyün adının nerden geldiği ile ilgili rivayet şöyledir ![]() Kültür [değiştir] KUYUMCU HACIALİ KÖYÜ DÜZCE'NİN ŞİRİN BİR ÇERKES KÖYÜDÜR Coğrafya Düzce merkezine 3 km uzaklıkta olup doğusunda Sallar köyü batısında Çavuşlar köyü kuzeyinde Kazukoğlu köyü güneyinde Aşağı yahyalar köyü bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 180 2000 156 1997 126 Ekonomi Eğitim seviyesi yüksek olduğundan dolayı köy nufusunun çoğunluğu devlet kurumları ve özel sektörden emeklidir ![]() ![]() ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 -NECDET ANAGÜR 2004 -NECDET ANAGUR 1999 -RUHİ SEÇKİN 1994 -RUHİ SEÇKİN 1989 -EROL ATASEVEN 1984 -NECDET ANAGÜR Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|