Hadi İtiraf Et ! ... |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Hadi İtiraf Et ! ...cesaretli arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() önemli önemsiz tüm itiraflarınızı bekliyorum![]() ![]() ![]() ilk ben başlattım ben itiraf edeyim dimi?
|
#2 |
|
tatia27
|
komik ama itiraf itiraftır ![]() ![]() çok küçükken aldıgım kutu kola şişesini atmaz okula giderken içine su koyar içerek giderdim ![]() :)herkesin sürekli kola içtigimi düşünmesi nedense beni o yaşlarda çok mutlu ederdi![]() çocuk aklı işte:)
|
|
|
|
#4 |
|
bessraa
|
küçükken arkdaşımla braber pazardaki biberleri fln igneyle delerdik amacımız neyse:-)) |
|
|
|
#5 |
|
emreduman
|
aslında yanımda gördüğün insan benim diğer kız arkadaşımdı ![]() malesef biliyorum ağır ama napayım sölemek durumundayım![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Capcup
|
itiraf ediyorum aynı anda 4 kızla birlikte çıktım ![]() ![]() Ama birdaha yapmıcam kont dayanmıyor![]() oldumu bir tane olsun tam olsun![]()
|
|
|
|
#11 |
|
bessraa
|
itiraff ediorumm bşileri elde edemeince deli oluorummm we onu elde edenleri öldüresim gelio(hırs işte;))))) |
|
|
|
#12 |
|
tatia27
|
Itiraf Ediyorum Ilk çiktigim çocukla 2 Yilda Bir Kez Buluştum Ve O Gün Ayrildim :))))))) |
|
|
|
#15 |
|
funeralsong
|
şu an2 senedir birisyle çıkıyorum ama bu yaz tanıştığım başka birine aşık oldum |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|