Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edilmiştir, için, tarafımcaher, tecrube, şey

Tecrube Edilmiştir Tarafımca..(Her Şey İçin)

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tecrube Edilmiştir Tarafımca..(Her Şey İçin)

Tecrube edilmiştir tarafımca(Her şey için)

Öncelikle Allahın selamı üzerinize olsun Arkadaşlar

Bu duayı pek çoğu yerde (Ben hiç bulamadım) bulamazsınız çünkü duanın sonunda hzpeygamberin bu duayı art niyetlilere öğretmeyin dediği için çoğu insan bu duayı internete koymaya çekinmiştir ki buna bende dahilim ancak siteyi iyice araştırdım 1 haftadır ve sizlerin çok iyi insanlar olduğunuzu gördüm ve paylaşayım dedim
Paylaşacağım dua tarafımca defalarca denenmiştir ve samimi bir kalp ile yaptıklarımın hepsi kabul görmüştür
Peki samimi bir kalp nedir?
Namazı kılarken içinizde en ufak bir şüphe olmadan hacetinizi dilemenizdir
İkileme düşerseniz kaybedersiniz arkadaşlar
Yani atıyorum namazı kılarken acaba olcakmı olmayacakmı düşüncelerini aklınızdan atın ve bunu yaparsam kesin olcak diyerek duanızı yapın
En önemli nokta burasıdır arkadaşlar içinizde en ufak bir şüphe olmasın

Duayı veriyorum:

"İbni Mes'ud (ra) Peygamber Aleyhisselamın şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir: "On iki rek'at lık bir namaz vardırGece veya gündüz bunu kim,
her rek'atında bir fatiha ve bir de sure okursa,her iki rek'atte bir teşehhüde oturup selam verirse ve son iki rek'atta selam vermeden önce teşehhüde otururken,yedişer defa Fatiha ile Ayetel-kürsiyi okursa hemen ardından,
On kerede "La ilahe illellahu vahdehu la şerikelehu lehül mülkü velehül-hamdü
ve hüve ala külli şeyin kadir" derse sonra "Ellahümme inni Es'elüke bi ma'kadil-ızzi min arşike ve münteharrahmeti min kitabike ve bismikel-a'zami ve ceddikel-a'la ve kelimetikettammeti en takdıya haceti" duasınıda okursa ve hemen ardından hacetini diler,sonrada başını kaldırıp sağına soluna selam verir(Yani bu şekilde namaz kılarsa vurgulama hataları olabilir)
Allah onun hacetini verir
Sonrada HzPeygamberimiz şöyle buyurmuş "Bunu art düşüncelilere öğretmeyinÇünkü bu müstecab olan bir duadır(Yani onlarda bu namazı kılarlarsa onlarında dilekleri kabul olur) buyurdu
Peki neden böyle söylemişti efendimiz?
1o kere okuyacağımız duanın içinde ismi azam bulunmaktadırVe ismi azam ile tam bir ihlas ile okunan dualar reddolunmaz
Bu duayı internette hiç bir yerde bulamadım

Kaynak:Arif Pamuk Resulullahın dilinden kitabından alınmıştır kitap yaklaşık 30 yaşında falan heralde emin değilim yalan olmasın

Allaha emanet olun selametle[img]images/smilies/default/thumbsup[1]gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com