Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrı, çok, etkili, için, kavuşması, olanların

Ayrı Olanların Kavuşması İçin Çok Etkili ;

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]<YA HALİKA MEN FİS SEMAVAVATİ VEL ERDI KÜLLÜN İLEYHİ MEADÜH> Hergün minimum 30 defa okunur Ayrı olduğunuz kimseyle kavuşmanız için çok tesirli Esmai Erbain de geçen önemli bir zikir duasıdır 19 Ayettir KAYNAK: Mecmuatul Ahzap syf 363 Okuma saati müşteri ve kamer yıldızı celp ve muhabbete ait saatler olmalıdır Erkek bir bayan için okuyacaksa Zühre saatini tercih etmelidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

kamer saati, müşteri saati,zühre saatlerini gece ve gündüz diye ayırarak şu,şu saatlerdir diye açıklayabilirmisiniz lütfen bu konuda hiç bir bilgim yok netten araştırdım anlayabileceğim türden bir açıklamayla karşılaşmadım ve gördümki benim gibi aynı şekilde merak edip öğrenmek isteyen bir çok insan var onların adınada rica ediyorum sizden mesela biir yerde saat 1, saat 2, saat 3 şu,şu demişler ama gece 01 mi yoksa gündüz öğlen 1 mi anlamak çok zor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Saatlerin hesaplaması şöyle oluyor; Önce bulunduğunuz ilin Güneş doğuş saatini ve akşam ezanı saatini öğreniyoruz internetten öğrenebilirsiniz Örnek veriyorum mesela diyelimki Güneş 0645te doğuyor, akşam ezanı 1930 ikisi arası saat olarak 12 saat 45dkdır Bir saat 60 dk olduğuna göre 12 saat 720 dk olur 45 dk yıda buna eklersek 765dk olur bunu 12ye bölersek ortalama 64 dk yı buluruz 3dk fazla çıkar Saatler her zaman tam sayı çıkmayabiliyor Yani birinci saatimiz 0645- 0749 oluyor ikinci saatimiz 0749- 0853 oluyor üçüncü saatimiz 0853-0957 arası oluyor Heböyle hesaplıyoruz on iki saate kadar En sade anlatımı bu arkadaşım Biraz üzerinde çalışırsan başarırsın kolaycaUnutmadan söyleyeyim bu saatleri her gün hesaplamak zorundayız

Unutmadan gecenin saatleri ayrı hesaplanır Akşam ezanı ile bir snraki güneşin doguşu arasındaki zamanda gecenin saatleridir Gece saatleri ayrı yıldızlardır Yanlız bir çok yerde Cuma gününün saatleri yanlış verilmiş, çok enteresandırki kimsede düzeltmemiş Şu sıraya göre olmalıydı; 1Zühre,2Utarid,3Kamer,4Zühal,5Müşteri,6M erih , 7Şems, 8Zühre, 9Utarid,10Kamer, 11Zühal 12Müşteri(1,2,5,7,8,12, saatleri hayırlı işlere uygundur)

Biraz daha araştırmacı ruhlu olalım derim ben, kendim araştırdım ve buldum, hep armut piş ağzıma düş olmaz[img]images/smilies/default/biggrin[1]gif[/img]

Gündüzün saatlerini bilince geceninkileride bulmak kolay; Pazar gününün 12ci saati Zühale aittir, Zühalden sonra hangi gezegen gelir?Tabiiki Müşteri gelirDemekki Pazar günü akşam ezanı okunduğunda Ptesi gecesi oluyor ilk yıldızda Müşteri oluyor, sabah güneşin doğması ilede Ptesi günü oluyor Önce gecesi sonra gündüzü oluyor yani bu havas okumalarında, benden bu kadar akadaşım!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com