|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| abdülkadir, çok, dua, geylanani, kıymetli, öğrettiği |
Abdülkadir Geylanani Hz. Öğrettiği Çok Kıymetli Dua.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Abdülkadir Geylanani Hz. Öğrettiği Çok Kıymetli Dua..Abdülkadir Geylanani Hz Öğrettiği çok kıymetli dua![]() ![]() “Rabbiy inniy mağlubun fantasır, vecbür kalbil münkesir, vec'mâ şemlil müddesir, inneke enter rahmanül muktedir; ikfiniy yâ Kâfi fe enel abdul muftekir ve kefâ billahil veliyyen ve kefâ billahil nasıyra; inneş şirke lezûlmün azîm Ve mallâhu yuriydu zulmen lil ibad Fekutia dabirul kavmilleziyne zalemu, velhamdulillahi rabbil âlemiyn ”Gavs-ı A'zâm Abdülkâdir Geylânî hazretlerinin öğretmiş olduğu bu duayı teberrüken hazırlamış olduğumuz bu kitaba ekliyoruz ![]() Her devirde başı sıkışanların ruhanîyetinden meded umdukları Gavs-ı A'zâm Abdülkâdir Geylânî'nin, bütün başı dertte olanlara çok faydalı bir tavsiyesidir bu dua Sabah akşam yedişer kere okunması kifâyet eder İnşâallah bu duadan istifade edenlerden oluruz![]() Kaynak/ Dua ve zikirler |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Abdülkadir Geylanani Hz. Öğrettiği Çok Kıymetli Dua..Abdülkadir Geylanani Hz Öğrettiği çok kıymetli dua![]() “Rabbiy inniy mağlubun fantasır, vecbür kalbil münkesir, vec'mâ şemlil müddesir, inneke enter rahmanül muktedir; ikfiniy yâ Kâfi fe enel abdul muftekir ve kefâ billahil veliyyen ve kefâ billahil nasıyra; inneş şirke lezûlmün azîm Ve mallâhu yuriydu zulmen lil ibad Fekutia dabirul kavmilleziyne zalemu, velhamdulillahi rabbil âlemiyn ”Bu değerli dua paylaşımı için güzel yürek gönül dostuma sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Abdülkadir Geylanani Hz. Öğrettiği Çok Kıymetli Dua..Alıntı: Kocayürek Nickli Üyeden Alıntı Abdülkadir Geylanani Hz Öğrettiği çok kıymetli dua![]() “Rabbiy inniy mağlubun fantasır, vecbür kalbil münkesir, vec'mâ şemlil müddesir, inneke enter rahmanül muktedir; ikfiniy yâ Kâfi fe enel abdul muftekir ve kefâ billahil veliyyen ve kefâ billahil nasıyra; inneş şirke lezûlmün azîm Ve mallâhu yuriydu zulmen lil ibad Fekutia dabirul kavmilleziyne zalemu, velhamdulillahi rabbil âlemiyn ”Bu değerli dua paylaşımı için güzel yürek gönül dostuma sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum ![]() ![]() Ben güzel yorumun için Teşekkürlerimi ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|