![]() |
Bir Ayet Okudu Hakka Yürüdü :(( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Ayet Okudu Hakka Yürüdü :((BİR AYET OKUDU HAKKA YÜRÜDÜ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nur çocuk hoca önünde diz çöktü ve derse koyuldu ![]() ![]() Yine bir gün hocanın önünde Kuran okuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbimiz buyuruyor ki: O halde,küfre varırsanız çocukları ak saçlılar haline çevirerek bir günün (kıyametin)azabından kendinizi nasıl koruyacaksınız ![]() BU ayeti okur okumaz harika çocuğun yüzü kireç gibi bembeyaz kesildi ve kendisini bir titreme aldı ![]() ![]() ![]() -Benim ey baba çabuk aç Ebu Bekri hz ![]() ![]() ![]() ![]() -Ey benim için cennet mumu olan yavrum dedi sana ne oldu ![]() -Ey babam bugün Kuran'ı Kerim'den bir ayet okudum ![]() ![]() -Ey gözümün nuru oğlum!O hangi ayettir ![]() Şu ayettir: O halde,küfre varırsanız çocukları ak saçlılar haline çevirerek bir günün (kıyametin)azabından kendinizi nasıl koruyacaksınız ![]() Ayeti celileyi tekrar etmek çocuğun canına yeni bir ateş düşürdü ve o masum yavru ayak da duracak takati kendinde bulamayıp yatağa düştü ![]() ![]() ![]() ![]() Ebu Bekir Verrak sık sık çocuğun kabrine gider,toprakları avuçlar,zari ağlar ve söyle derdi ![]() Ebu Bekir Verrak senin küçücük oğlun Kuran'dan bir ayet okudu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yâ mukallibe’l-kulûb! Sebbit kalbî alâ dîynike (Ey kalpleri halden hale çeviren ![]() H ![]() EY ![]() ![]() AMİN |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|