![]() |
Ölüm Acısı O Kadar Şiddetli Ki! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Acısı O Kadar Şiddetli Ki!“Ölüm acısı o kadar şiddetli ki!” İsa aleyhisselam, İsrailoğullarına gönderilen ve Kur’ân-ı kerîm’de ismi bildirilen peygamberlerdendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “KABİRDEKİNİ DİRİLTİRSEN!” İsa aleyhisselam insanları üç sene dîne dâvet etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüleri diriltirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kavmi, asırlarca evvel ölmüş olan Nuh Aleyhisselamın oğlunun kabrini göstererek: “Bu kabirdekini diriltir de nübüvvetini tasdik ettirirsen sana iman ederiz” dediler ![]() “La ilahe İllallah İsa Ruhullah” dedi ![]() ![]() “Ben Nuh peygamberin oğluyum” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “YAŞAMAK İSTEMİYORUM!” “Yaşamak istersen dua edeyim de yaşa” dediği zaman; “Hayır ya İsa! Ölüm acısı o kadar şiddetli ki, bir daha ölmemek için yaşamak istemiyorum” dedi ve hemen kabrine geri girdi ![]() İsa Aleyhisselamın bu açık mucizesini görenlerden nasibi olanlar iman etti, olmayanlar ise yine inkârlarına devam ettiler ![]() Buyurdu ki: “Sağırı, dilsizi tedâvi ettim, ölüyü dirilttim ![]() ![]() ![]() ![]() Meşhurların Son Sözleri Vehbi Tülek “Sağırı, dilsizi tedâvi ettim, ölüyü dirilttim ![]() ![]() ![]() ![]() Aynen öyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|