Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum Ä°slam > Ä°slami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahımaf, istiyorum

Af İstiyorum Af İstiyorum Allahım..Af...

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Af İstiyorum Af İstiyorum Allahım..Af...

Af İstiyorum Af İstiyorum ımaf
ALLAHım,kararan kalplerimizi nurunla ağart,yitirdiğimiz değerleri kalplerimize doldur ve ruhlarımızı kemale

erdirİmanımızı yakine sirayet eyleRahmetinizi ümidimize basamak kabul buyurAffınıza layık ve ehil olmasak

da olamasak da affa mazhar olan kutlular zümresine dahil eyle bizleriGözyaşı dökebilmeyi nasip

eyleAğalayabilmeyi nasip eyleHıçkırıklara boğulabilmeyi nasip eyleYitik sevdamızı buldurup gönüllerimize

rabteyleamiinYa Rabbi, ümmet-i muhammedi şeytanın eline koma(amin) Ya Rabbi ümmet-i muhammede sıhhat ve

afiyet ver(amin) Ya Rabbi herkesin bir kurtarıcı aradığı o günde,güzeller güzeli, Resullullah aleyhissalatü

vesselamı yanımızdan ayırma (amin) Ya Rabbi bizler günahkar kullarınızızFarkına varmadan biir çok günah

işledikBugün tövbekarız ya RabbiSense tövbeleri kabul edicisinBizlerin de tövbelerini kabul eylekabul

eylekabul eyle ya Rabbi(amin)Hasretiz

sanahasreeet gülleri gönlümüzde yeşerdisuyunu da sen dök emi ya

Rabbi(amin)ım,kırık-dökük bir kalple huzuruna geldim,af dilemeye,af dilenmeye geldimAffınıza çok

ama çok muhtaç oluÅŸumu dile getirmeye geldimGünahlarımı,sürçmelerimi,sapmalarımÄ ± itiraf etmeye

geldimGözyaşlarımla af dilenmeye geldimAf istemekten başka sermayem yokturBu sermayeyi de lütfedip siz

verdiniz bizeHakkınızda,vermek istemeseydi istemek duygusu vermezdi buyuruluyorBize verdiğiniz istemek

duygusundan hareketle ben de AF istiyorum Af istiyorum ımAf Affa layık olmasak da affa mazhar olan

kullar zümresine,bizi de dahil eder misiniz ım? Dahil eder misiniz?

-alıntı-

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

GeliÅŸmiÅŸ Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com