|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duası, efendimizin, peygamber, sabır, sav, taif’de, yaptığı |
![]() |
Peygamber Efendimizin (Sav) Taif’De Yaptığı Sabır Duası: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamber Efendimizin (Sav) Taif’De Yaptığı Sabır Duası:Peygamber Efendimizin (sav) Taif’de yaptığı sabır duası: ALLAH’ım ! kuvvetimin tükendiğini Sana arzediyorum ![]() ![]() ![]() gücümün azaldığını, insanların gözünde küçük düştüğümü Sana şikayet ediyorum ![]() ![]() ![]() Ey Merhametlilerin En Merhametlisi ![]() ![]() Sensin ezilmişlerin Rabbi ![]() ![]() Sensin benim RABBİM ![]() ![]() beni kimlerin eline bıraktın? bana gaddarlık yapan yabancıların eline mi? yoksa, davamı ipotek edecek bir düşmana mı? eğer Sen bana gücenmedinse, kesinlikle bunlara aldırmıyorum ![]() ![]() ![]() lakin iyiliğin beni rahatlatacaktır ![]() ![]() ![]() Senin nuruna sığınırım; karanlıkları aydınlatan nuruna, dünya ve ahiretimi kurtaracak nuruna ![]() ![]() ![]() gelecek gazabın, bana ulaşacak öfkenden kaçıp kurtulacak bir sığınak arıyorum ![]() ![]() ![]() Sana sığındım, yeter ki razı ol ![]() ![]() ![]() güç ve kuvvet Sendendir, yalnız Senden ![]() ![]() ![]() Rasul-i Ekrem aleyhisselam öyle bir peygamberdi ki , Taif'te mubarek yüzüne taşlar fırlatan nasibsizler için Cibril-i Emin yeryüzüne inerek -''Emret ya Rasulullah ,onların altını üstüne getireyim ''deyince -''Hayır,Onlar bilmiyorlar, Bilselerdi böyle yapmazlardı '' diyebilecek kadar fazilet sahibiydi ![]() ![]() ![]() nefsimizi yerecek en ufak bir söze dahi katlanamayan bizler,sanırım taşlansak taşlayanı katletmek için elimizden geleni ardımıza koymazdık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|