![]() |
Eşler İçin Güzel Bir Dua.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşler İçin Güzel Bir Dua..Rabbim! Kalpleri birbirine ısındıran Sensin ![]() ![]() ![]() İzzetinle, ancak kendi muhabbetine sakladığım kalbimi; Hikmetinle, eşimin kalbine de ısındırıyorsun ![]() Senden emanet aldığımız kalplerimizi, yine Sana teslim ediyoruz ![]() Kalplerimizi karartmamıza izin verme, Kalplerimizden Seni sevmeye yollar aç, Birbirimize olan sevgimizi, Seni sevmekle çoğalt, Beni ve eşimi, Seni sevdiren ve Seninle sevinen bir sevgiyle donat ![]() Rabbim! görüyorum ki Sen,olmuş yeryüzünü her bahar yeniden diriltiyorsun ![]() ![]() ![]() Kudretinle, kurumuş kemikler gibi ağaçları, Çiçek çiçek tebessüm ettiriyorsun ![]() Yaprak yaprak urbalarla beziyorsun, Meyvelerce hediyelerle sevindiriyorsun, Toprağa düşüp, gözlerden uzak olan tohumları Yeniden gün yüzüne getiriyorsun ![]() Sen bir baharı, bir çiçeği yaratırcasına kolayca yarattığın gibi; Eşimin getirdiği her gülden bir bahar tazeliğinde mutluluklar yarat bana, Yüzümde bir gül gibi açtırdığın her gülücükten, Eşimin gönlüne gül bahçelerinin ıtırını yay ![]() ![]() ![]() Yıllar geçtikçe üzerimize çöken puslu hazanların etkisiyle, Unutkanlığın rüzgarında savurup dağıttığımız inceliklerimizi, Kalplerimizin kuytularında unutup, karanlığa bıraktığımız muhabbet sözlerimizi; Tohumlar gibi filizlendir, çiçekler gibi süsle, Yapraklar gibi tazeleştir, Meyveler gibi tatlandır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|