Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahım, aşkım

Aşkım Sen Ol Allahım, Aşkım Sen Ol..

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkım Sen Ol Allahım, Aşkım Sen Ol..

"Sensin her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin yankılarini duyan… Sensin karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan Sen bende cansın,SEN hayatıma anlamsın geceleri buram buram tüten hıçkırıklarımdan,bütün arayışlarımda,dalgalı bir denizin ortasında çırpınan ruhumda ,Sensin gökkubbemin rengarenk gökkuşağı… özüm Sensin,Tebessum ettiğimde Sen benim gülümsemensin Sen benim yüreğimsin,beni hakiki seven Sensin ellerimin,gözlerimin,yüreğimin mimarı! her bir zerrenmin nakışlarında,sanatından bir emareyim gözlerime Nurundan ışıklar vermeseydin,şu kainat tablosunu göremeyecekti gözlerim sevgiyi kalbime ilham etmeseydin,Seni sevmenin güzelliğini,sonsuz acizliğimle bilemeyecekti yüreğim gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin,gözyaşının kalbimle olan dostluğundan bi-haber kalacaktı gözlerim her gün güneş olup aydınlattın semaları,karanlıkta bırakmadın umutlarım Ey cömertlerin En cömerti! Rezzak isminle donattın afakımı,Settar isminle örttün ayıplarımı, Tevvab isminle her defasında kabul ettin tevbelerimi… “Yine Gel”!dedintekrar geldim ,sana geldim ’ım! Vedud olan Sensin seven sensin,senden başka kimim var ki,kapısına gideyim? aşkınla kuşat,aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi baharım Sen ol sevgili!Hazanda bırakma,yapraklarım dökülüyor Gülüstanım sen ol Ey Sevgili! Ey ellerimden tutanım!Sana kavuşmak çıktığım bu sevdalı yolculukta sarp yokuşları çıkarma karşıma ey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni sana sürünerek değil,koşarak getir uzattım ellerimi,bırakma benitoprağımda Nurum ol,cennetimde gülüm ol! Elim sen ol ’ım!Kolum kanadım,dilim damağım,tek güvenim dayanağım,sahibim Sen ol… Ayım güneşim,Gözyaşım tebessümüm,Sen ol Geldım işte kapına,Aşkının fukarasıyım Aşkım sen Ol ’ım,Aşkım Sen ol!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com