Yatağa Girdiğinde

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yatağa Girdiğinde

'ü ekber", 33 defa "Sübhânallah", 33 defa "Elhamdülillah" der ve şu duaları okur:ım, nefsimi Sen yarattın, onu öldürecek de Sensin Onun ölümü de hayatı da Senin elindedir Eğer yaşatırsan, onu koru; öldürürsen, mağfiret eyleım, Senden afiyet diliyorumım, bizim Rabbimiz ve her şeyin Rabbi ım, taneleri ve tohumlan yaran, Tevrat, İncil ve Furkan'ı indiren ım, alınlarından tuttuğun her şeyin şerrinden Sana sığınırımım, evvel Sensin, Senden önce hiçbir şey yoktur Âhir Sensin, Senden sonra hiçbir şey yoktur Zahir Sensin (her şeyin fevkinde Sensin, esbab sırf bir perdedir), Senin üstünde hiçbir şey yoktur Bâtın Sensin (melekût-u eşya Senin elindedir), Senden öte hiçbir şey yoktur Uhdelerimizdeki borcu öde, fakirlikten bizi halâs eyleım, (rahmetini) umarak, (azabından) korkarak kendimi Sana teslim ettim, yüzümü Sana çevirdim, işimi Sana ısmarladım, sırtımı Sana dayadım Senden başka sığınak, Senden başka dayanak yoktur ım, indirdiğin kitabına, gönderdiğin peygamberine iman ettim ım, kullarını dirilteceğin gün beni azabından koru Senin ismini (anarak) ölür ve dirilirim'tan başka ilâh yoktur O birdir Ortağı yoktur Hamd ve mülk Ona mahsustur Onun her şeye gücü yeter'ın (elinde)dir'ı her türlü eksiklikten tenzih ederim Hamd 'a mahsustur 'tan başka ilâh yoktur büyüktür Güç ve kuvvet ancak yüce ve azamet sahibi 'ın (elinde)dirım, Senin perçemlerinden tuttuğun her şeyin şerrinden Senin vech-i kerîmine ve tam kelimelerine sığınırımım, borçları ve günahları ancak Sen izale edersinım, Senin ordun hezimete uğramaz Senin vaadin yalan çıkmaz Sana karşı hiçbir şan ve şeref sahibine, şan ve şerefinin bir faydası dokunmazım, Sana hamdederek Seni noksanlıklardan tenzih ederim 'ın adını anarak yanım üzerine yattım ım, günahımı bağışla, şeytanımın sesini soluğunu kes, nefsim üzerindeki rehni çöz, beni en yüksek meclistekilerin arasına ilhak buyurım, Senin adınla, yanım üzere yattım, günahımı bağışla Rabbimım, kulağımdan ve gözümden beni yararlandır ve (ölünceye kadar) onları sıhhat ü afiyette kıl Beni, düşmanıma karşı muzaffer eyle ve ondan intikamımı bana gösterım, borca yenik düşmekten ve açlıktan Sana sığınırım; zira açlık ne kötü bir arkadaştır'a hamd olsun; nice kimseler var ki, ihtiyaçlarını karşılayan da yok, barındıran da'a hamd olsun Her hâl-ü kârda 'a hamd olsunım, Cehennem'den Sana sığınırımRabbim, ismini anarak yanım üzerine yattım ve yine ismini anarak kalkarım Eğer canımı alacaksan ona mağfiret buyur, ona merhamet eyle Eğer onu tekrar hayata döndüreceksen, onu salih kullarını koruduğun şeylerle muhafaza eyle
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com