![]() |
Evvela Yaratıldıgım İçin Şükrediyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evvela Yaratıldıgım İçin Şükrediyorum...Evvela yaratıldığım için şükrediyorum, yaratılmayabilirdim ![]() ![]() Canlı olarak yaratıldığım için şükrediyorum, taş veya toprak olarak yaratılabilirdim ![]() ![]() İnsan olarak yaratıldığım için şükrediyorum, ağaç, bitki veya hayvan olarak yaratılabilirdim ![]() ![]() Akıllı olarak yaratıldığım için şükrediyorum, deli veya ebleh olarak yaratılabilirdim ![]() ![]() Sağlam olarak yaratıldığım için şükrediyorum, sakat olarak yaratılabilirdim ![]() ![]() Mümin olarak yaratıldığım için şükrediyorum, müşrik, ateist veya putperest olarak yaratılabilirdim ![]() ![]() Müslüman olarak yaratıldığım için şükrediyorum, başka dinlere mensup olarak yaratılabilirdim ![]() ![]() Peygamber Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bu nimetleri bana bahşeden Rabbime şükretmeyi bildiğim için şükrediyorum, bütün bu nimetler karşısında şükretmeyi dahi bilmeyen zavallılardan olabilirdim ![]() ![]() SANA BİNLERCE ŞÜKÜR VE HAMDÜ SENALAR OLSUN YARAB ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|