Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evvela, için, yaratıldıgım, şükrediyorum

Evvela Yaratıldıgım İçin Şükrediyorum...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evvela Yaratıldıgım İçin Şükrediyorum...

Evvela yaratıldığım için şükrediyorum, yaratılmayabilirdim!

Canlı olarak yaratıldığım için şükrediyorum, taş veya toprak olarak yaratılabilirdim!

İnsan olarak yaratıldığım için şükrediyorum, ağaç, bitki veya hayvan olarak yaratılabilirdim!

Akıllı olarak yaratıldığım için şükrediyorum, deli veya ebleh olarak yaratılabilirdim!

Sağlam olarak yaratıldığım için şükrediyorum, sakat olarak yaratılabilirdim!

Mümin olarak yaratıldığım için şükrediyorum, müşrik, ateist veya putperest olarak yaratılabilirdim!

Müslüman olarak yaratıldığım için şükrediyorum, başka dinlere mensup olarak yaratılabilirdim!

Peygamber HzMuhammed Mustafa (SAV)in ümmetine mensup olarak yaratıldığım için şükrediyorum, diğer peygamberlerin ümmetinden olabilirdim!

Allah (CC) ve Resulü HzMuhammed Mustafa (SAV)i tanıdığım ve bildiğim için şükrediyorum, Allah ve Resulünü tanımayan ve bilmeyen ahmaklardan olabilirdim!

Allah (CC) ve Resulü HzMuhammed Mustafa (SAV)e itaat ve ibadet ettiğim için İslamiyeti yaşayanları hor gören bedbahtlardan olabilirdim! şükrediyorum, Müslümanım deyip, İslamiyeti bilmeyen, ibadet etmeyen, hatta

Bütün bu nimetleri bana bahşeden Rabbime şükretmeyi bildiğim için şükrediyorum, bütün bu nimetler karşısında şükretmeyi dahi bilmeyen zavallılardan olabilirdim!

SANA BİNLERCE ŞÜKÜR VE HAMDÜ SENALAR OLSUN YARAB!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com