Bu Da Böyle Yarım Kalsın... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Da Böyle Yarım Kalsın...Seni, sende, sana rağmen yaşıyorum ben ![]() ![]() ![]() Hep sen, benimle tamamlanmış eksiklerine bakıp daha fazlasını isterken, ben sende yeni boşluklar yaşıyorum ![]() ![]() Daha çoğunu isterken sen, bense yarımlarında kayboluyorum![]() ![]() ![]() Kaç kez "vazgeç" dedi bu yürek, kaç kez yolun kenarındaki ormana girip yok olmak istedi ![]() ![]() Yaşadığım neydi? Senin varlığını bilmek bile yeterken bana, sende kendimi yok hissetmek, "yok" olduğumdan başka ne düşündürebilirdi ki bana?![]() Oysa düşünsene, ne coşku doluydu yüreklerimiz başlarken yeni bir hayata![]() ![]() ![]() Gecelerimizi de, gündüzlerimizi de adamaya hazırdık birbirimize; koşulsuz, içten ve sımsıcak duygularımızla ![]() ![]() Yaşadığımız her an unutulmaz, doyumsuz ve vazgeçilmez olacaktı![]() ![]() Sen bir sonbahar rüzgarında savrulmuş bir gül yaprağı bense taç olacaktım sana![]() ![]() Şimdilerde, kim savruluyor ve kim onu sarmaya çalışıyor karıştırıyorum artık![]() ![]() ![]() Ben bu uykuları, böyle uykuları unutalı çok olmuştu ![]() ![]() Acı uykusu, hüzün uykusu, korku uykusu![]() ![]() Bir gece birinin, diğer gece bir başkasının sonsuzluğunda kayboluyorum![]() ![]() Ne garip ki kendimi kuşatma altındaki bir ordunun komutanı gibi görüyorum bu günlerde![]() ![]() Ne çok askerim var bana ihanet eden![]() ![]() Düşmanla savaşmak değil, bu arkadan vuruşlar beni kahreden![]() ![]() Bir beyaz bayrak ve teslimiyet şu anda görünen![]() ![]() Ama çok sürmez esaretim biliyorum, içimdeki bu yenilginin acısı sürse de yıllarca, bir yolunu bulup kavuşurum özgürlüğüme![]() ![]() ![]() Şimdi gitmek zamanı belki, geride yaşanmış ya da yarım kalmış anları bırakarak ![]() ![]() Sen de tüm ürkekliğinle, tüm hatalarınla, tüm eksiklerinle, tüm haklı gördüğün yanlarınla başbaşasın şimdi![]() ![]() ![]() Hep bir şeyler tamamlanacak değil ya, bu da böyle yarım kalsın ![]() ![]() ![]() Mehmet Coşkundeniz |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|