Tanrı Erkeği Yarattı :))))) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reklama girmez demi |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Hay ya ![]() ![]() ![]() ![]() Bende güzel bir bayan resmi bekliyordum iyimi ![]() ![]() ![]() Rakı da iyi ama, bayan daha iyi ya ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Bunun sonunda futbol topu olmayacakmıydı |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))demek ki yine de hayatın tadını çıkaramayan, zevk alamayan erkekler varmış ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Smyrna nerdesin |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))yettim gariiiiiiii 1- tanrı onu sadece erkekler için yaratmadı ![]() ![]() 2- erkek milletinin futbol, kadın ve içki dışında hayattan zevk alacak başka şeyleri olmamasına acıyorum |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna 2- erkek milletinin futbol, kadın ve içki dışında hayattan zevk alacak başka şeyleri olmamasına acıyorum Bir de alışveriş var kanka
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))erkek ve alısveriş mi hiç bağdaştıramadım ben |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna erkek ve alısveriş mi hiç bağdaştıramadım ben Bağyanlara alıyoruz |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))sen o yumuşak g'yi bu kelime içinde kullanmaya devam edersen ben o harfi seninle çok güzel bağdaştıracağım haberin olsun ![]() ![]() :s_opa:Bağyan değiliz biz bayan'ız ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna sen o yumuşak g'yi bu kelime içinde kullanmaya devam edersen ben o harfi seninle çok güzel bağdaştıracağım haberin olsun ![]() ![]() :s_opa:Bağyan değiliz biz bayan'ız ![]() ![]() Yavaş smyrna, yavaş ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Bağyan Bağyan Bağyan |
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))süpürmen kaşınmaaa :s_opa: |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrı Erkeği Yarattı :)))))Tehditlere pabuç bırakıcağımı mı sandınız hanfendii |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|