Kahveli Mona Lisa |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahveli Mona LisaSanat öğrencileri Sydney, Avustralya’da 3,604 bardak kahveyle yapılan Mona Lisa resminin yanında duruyorlar 3,604 bardak kahvenin her birine farklı miktarda süt ekleyerek farklı tonlar oluşturulmuş!! |
Kahveli Mona Lisa |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahveli Mona Lisaİçerdim ben olsam Güzelmiş teşekkürler |
Kahveli Mona Lisa |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahveli Mona LisaDeğişik bir çalışma Böyle birşey Türklerin aklına gelseydi, aslan sütünden yaparlardı |
Kahveli Mona Lisa |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahveli Mona Lisa2010 Yapımı "Çöplük" isimli bir belgesel vardı Orada da çöplükten çöp toplayan insanların fotoğrafçılar tarafından çekilmiş fotoğrafını yine aynı fotoğraf çekenler stüdyoda topladıkları çöplüklerle o resmin bu tip potresini yapıyolar Ama tamamen çöplerle Sonrada o yapılan potrelerin fotoğrafını çekip satarak o çöplük toplayan kişilere yardım ediyolar Onun gibi bir düşünce |
Kahveli Mona Lisa |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahveli Mona LisaKahve ve sütlü kahveyle dolu bardaklarla bu kadar olur yani Monaliza'ya benzetmek Ellerde neler var Teşekkürler Dark |
Kahveli Mona Lisa |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahveli Mona LisaAldacı ile aynı fikirdeyim Ben de içerdim |
Kahveli Mona Lisa |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahveli Mona LisaAldacı ve Santos Sadeler benim ona göre Gerçekten güzelmiş |
Kahveli Mona Lisa |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kahveli Mona Lisa19 Mayıs gösterilerinde öğrencilerin renk renk flamalarla yaptıkları resimler ve yazılar gibi Ama kahve ve kahvenin tonları ile yapmak sanat ötesi Teşekkürler Dark |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|