Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)Ben de sizin fotoğrafınızı ele geçirdim |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)İyi de Lale kim şey kim şey şimdi? Arkadaki öndekini niye kaldırmaya çalışıyor, ayağımı ağrıyor öndekinin
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)bu nerden cıktı karizma 0 |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI İyi de Lale kim şey kim şey şimdi? Arkadaki öndekini niye kaldırmaya çalışıyor, ayağımı ağrıyor öndekinin ![]() Karıştırma ortalığı şimdi sen Böcü Sadece bu linkteki konuya cevaptı bu Arada kaynayan Yavuzhan olduhttp://www forumsinsi net
|
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)savaşa hayır der gibiler bizim yakışıklı askerler |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Karıştırma ortalığı şimdi sen Böcü Sadece bu linkteki konuya cevaptı bu Arada kaynayan Yavuzhan olduhttp://www forumsinsi netHaa anladım şimdi
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)çokacıklı bakıyorlar ![]() ![]() sanki veda etmek istemiyorlarmış gibi bin yaşa hemi lale çok aradınmı bu resmi
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)Bu resimlerin sonu nereye varacak bilmiyorum |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)Aferin Lale Bizi ele güne rezil ederken düşüneceklerdi demi? Durmak yok yola devam
|
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pharos çokacıklı bakıyorlar ![]() ![]() sanki veda etmek istemiyorlarmış gibi bin yaşa hemi lale çok aradınmı bu resmi Bizim resimlere uygun olsun istedim Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi @b@®™@tozu Bu resimlerin sonu nereye varacak bilmiyorum Uğraşırlarsa uğraşırız biraderim |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)Ya benim suçum ne? Birileri beni ısrarla provake ederek sokaklara dökmeye çalışıyor ama yemezlerrr ![]() ![]() ![]() Bu arada İntikam soğuk yenen bir yemektir diyorum ve susuyorum ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smash İle Yavuzhan'ın Askerlik Hatırası:)Ahanda bunlarda beraber çektirdiğimiz fotoğraflar |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|