|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaninda, aticagimiza, kursun, savas, tiklayalim |
Savas Alaninda Kursun Aticagimiza, Tiklayalim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Savas Alaninda Kursun Aticagimiza, TiklayalimSevgili Arkadaslar, Kusurumu Ilk Önce Af Edin, daha Yeniyim! ![]() Yardim Aradigim Icin, Buraya Bas Vuruyorum, Eger daha baska bir Bölümde bu Konu daha iyi Uyarsa Lütfen yeri Degistirilsin ![]() Yardim Aramamin Sebebi, Sevdigimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün Dogdugu Bölge Makedonya ![]() Herkes Belki Duymustur, Eski Yogoslavya Parcalandiginda, Makedonyanin Yogoslavyada Kalan Parcasi, Yünanistanin Vetosunla Makedonya Ismine Kavusamadi ve simdi Mazedonya Olarak Geciyor ![]() Tabiki bunca Zaman sonra, Oraninda Milleti Hasret Dolu, Beraberligi Istiyor ![]() Kendim Almanyada Yasadigim icin, BRD ve DDR in nasil birbiribe kavustugunu Görüyorum ![]() Tabiki Notradamusun Yazilarida Kafamdan hep Geciyor ![]() O Hayati Zamaninda Yazdigi Yazilar nede Olsa hep Meydana Gelmistir ![]() Burada onun yazilarini simdi göz önüne Alirsam, Tabiki Önümüzde Cok Büyük bir Savas olabilecegin Kanisindayim ![]() Simdiye kadar Olan savaslardan belkide daha büyük ![]() Simdi ama bir baska yolumuzda var, Oralarda Oturan Bir sahis Internette bir cagiriya Baslamis, O Cagirida herkese Soruyor, Makedonya Yünanmi diye ![]() Orada iki Imkaniniz var, Eger düsünürseniz Makedonya Yünanistanin diye o Zaman yes e Basarsiniz ![]() Ama derseniz Yok Mekedonya Yünanin degil diye, o Zaman No ya basmaniz gerekicek Burada Benim Istedigim, Eger bir Sansimiz varsa, Makedonyanin ve Mazedonyanin Savassiz, Kansiz Birlesmesine ![]() Nede olsa Mustafa Kemal Atatürk`ün Dogdugu Büyüdügü bir yer, o Bizim Icin Kurtulus Savasini Ayaga Kaldirdi, Bizlerde bir Tikla yardimda buluna Biliriz ![]() Yeniden Kusuruma Bakmayin, Belki Türkcem Biraz Berbat, ama size birde baska bir yazi sunayim ![]() Makedonya Fahri Konsolosunun Ricası önemlidir A ZİYA GÜNDÜZ - MAKEDONYA - KONYA FAHRİ KONSOLOSU Sizden aşağıdaki linki olabildiğince çok kişiye göndermenizi ve alıcılara "Is Macedonia Hellenic?" (Makedonya Yunan mı?) sorusuna "NO " yanıtını vermelerini rica etmeni önemle istirham ediyorum Zira dost ve kardeş Makedon toplumu, Türk halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır Maalesef şu anda YES cevabı daha fazladır Bu durum Yunanistan`ın tezine hizmet etmektedir![]() ![]() http://www topix com/forum/world/mac![]() ![]() AAFN23PMGMJ147 TOPU TOPU YARIM DAKİKANIZI ALMAYACAK BİR OYLAMA OYLAMADA ÇIKAN SONUÇ AYNEN UYGULANACAK MI? DİYE SORMAYIN, CEVABINI BİLİYORSUNUZ ANCAK KAMUOYU OLUŞTURULMASI AÇISINDAN ÖNEMLİDİR İSTANBUL BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ YUNANİSTAN IN GAYRETLERİ İLE "EVET" LER ÖNDE GİDİYOR LÜTFEN DUYARSIZ OLMAYALIM KENDİMİZ "NO" DİYE OYLAYALIM, BU E-POSTAYI LİSTEMİZE YÖNLENDİRELİMYukaridaki link ì `Kopyalayip o Sayfaya Gidebilirsiniz ![]() Benim Görüsüm, Kansiz, Kursunsuz, Ölümsüz Her bir yol Gidilebilr! ![]() Saygilarimla, Insanlik Arayan
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|