Tuz Yerine Baharat Kullanın |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuz Yerine Baharat KullanınTuz Yerine Baharat Kullanın Yemeklerinizi tuz yerine baharatlarla lezzetlendirin Tuz, bakteri, maya ve küf oluşumunu engelleyerek bozulmayı önler, yiyeceklerin içindeki lezzeti ortaya çıkarır, kraker gibi yiyeceklerde kuruluk algısını azaltır Fakat, birçok işlenmiş gıda çok fazla tuz içerdiği için sağlığa zararlıdır Güneş'teki habere göre, yediğimiz yiyeceklerdeki tuz miktarını azaltmak için mümkün olduğunca işlenmiz gıdalardan uzak durmalıyız Beslenmenizde tuz miktarını azaltmak için şunları yapabilirsiniz:
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|