|  | Kurtlar Vadisi Ne Zaman Bitecek? Necati Şaşmaz Açıkladı! |  | 
|  08-03-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Kurtlar Vadisi Ne Zaman Bitecek? Necati Şaşmaz Açıkladı! Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol Oyuncusu Necati Şaşmaz Hürriyet'e verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu    BU DİZİYE BİR İKİ YIL ÖMÜR BİÇMİŞTİM Dokuz yıl önce olayların böyle gelişeceğini düşünür müydünüz? - Hayır  Dizinin tutacağını biliyordum  Sıkı bir iş yaptığımıza inanıyordum  Ama olsa olsa bir iki sene gider diye düşündüm  Böyle fenomen olacağı aklıma gelmezdi  Bu devirde bazı hassas konulara değinmek, eleştirebilmek büyük cesaret istiyor  Sizdeki bu cesaretin kaynağı ne? - Türkler kahraman olmayı seviyorlar  Biz de kahramanlık tarifini ?Kurtlar Vadisi?nde çok güzel bir sözle yapıyoruz: "Sonunu düşünen kahraman olamaz  " Elbette ki deli cesaretine karşıyız  Bu sözü biz pelesenk ettik ağızlara ama akıl, mantık çerçevesinde sonrasını düşünerek kahraman olma derdindeyiz  Bu da öngörü ve analiz gerektiriyor  Özellikle senarist arkadaşlarımız buna çok dikkat ediyor  Dizinin interaktif bir kitlesi olduğu için de "Kurtlar Vadisi" bir yeri gösteriyorsa, herkes oraya dönüp bakıyor  Neticesinde odak gösteriyorsun bir şeyi anlatırken    Bunu iyi analiz edip, kurgusunu iyi yapmanız gerekiyor  Onca sahneden sonra günlük hayatınızda da kendinizi süper kahraman gibi hissediyor musunuz? - Tabii canım  Günde 50 tane çay içerim, herkes içebilir mi? Süper kahramanım! Dizi TNT'ye geçti  Daha mı zor, yoksa daha mı kolay olacak izleyiciye ulaşmak? - "Kurtlar Vadisi"nin nasıl kendi günü, kendi saati varsa, kendi izleyicisi de var  Onun için kanal önemli değil    Ben pek reyting kaygısı taşıyan biri değilim  İzlenirliğimizi bildiğimden dolayı böyle bir kaygı taşımıyorum  Polat Alemdar hayatınızdan çıksa yıkılır mısınız? - Ondan sonra yapabileceklerimden dolayı kendimi mutlu hissettirir  Yeni işler manasında mı? - Tabii  Çünkü yapacağım çok şey var  Planladığım, senaryolarını yazdığım    Bunların hiçbirini yapamıyorum, çünkü Polat Alemdar?ı oynamak zorundayım  Ama bu benim iskeletim değil  O benim ancak giydiğim kostüm  Etim bile değil  Ne kadar daha devam edecek daha "Kurtlar Vadisi"? - Ben bu sezon son diye düşünüyorum ama son kelimesini hiç telaffuz etmek istemiyoruz  Çünkü hem senaristler, hem fanlarımız, hem bizler "Kurtlar Vadisi" bitsin istemeyiz  Tabii bir şekilde nihayeti olacaktır  Komedi oynayabilir misiniz? - Hem de nasıl! Neler oynarım neler! Birkaç senaryo yazdım zaten, bunların arasında komedi de var  Çok güzel oynarım ama önce "Kurtlar Vadisi"nin bitmesi gerekiyor  DiziFilm | 
|   | 
|  | 
|  | Kurtlar Vadisi Ne Zaman Bitecek? Necati Şaşmaz Açıkladı! |  | 
|  08-03-2012 | #2 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Kurtlar Vadisi Ne Zaman Bitecek? Necati Şaşmaz Açıkladı!Bir an önce bitse artık  Ama bunu diziyi izlemediğim ve sevmediğim için söylemiyorum  Yiğidi öldür hakkını yeme   Türkiye'de bir çığır açtığını ve adını Türk dizi tarihine büyük harflerle yazdırdığını (altın demiyorum bakın büyük diyorum sadece ) kabul etmemek haksızlık olur  Böyle büyük bir yapımın sırf reyting uğruna devam etmesi, senaryoda sadece isimler değişerek sürekli başa dönülmesi ve bir kadın oyuncunun 1 sezondan fazla yaşayamaması (yani Polat beyin karısı olaraktan) artık cılkının çoktaan çıktığının hatta vadesinin baya geçtiğinin apaçık göstergesidir  "Ne hale getirdiler diziyi" ve" saçmaladılar iyice" vb sitemlerle isyanlarla sırf alıştıkları için izlemeyi bırakamayan o kadar fanatik tanıyorum ki   Yazıktır artık bu ızdıraba bir son verilmesi gerek   | 
|   | 
|  | 
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara | 
| Görünüm Modları | |
|  |