Geceler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
GecelerSabah gelir aşığıyla, Sazıyla, türküsüyle, Gece gelir aklıma Sabahın çıkardığı O şamatanın içinden Ah ne sessizdir o geceler Aşık olmakla sabaha Parçaladı yüreğimi Sabah açan o çiçekler Geceye hazırlar kendini Gizler kendi güzelliğini Tadını bozmayın sessizliğin Uyandırmayın çiçekleri Ah ne sinsidir o geceler Kavuşmakla sabaha Dağladı yüreğimi Sabahla meşakkat başlar Koşuşturur herkesi Bir o yana bir bu yana Savrulur bir anda Bütün hayaller bir yana Ah ne dingindir o geceler Ağardığı anda tan yeri Zirvesinde mutluluğun |
|
Geceler |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
GecelerSen ki; İçimde titreyen Vücudumu yeşerten Cansız vücuduma hayat veren Can damarımdan da yakınsın Yakınsın bana herşeyden yakınsın Hüzünlü yılların aşığı olmuşam senin yüzünden Mutluluğun ufkunda hatırlamadan edemiyorum o yılları Bir daha yaşamak istemiyorum O yılların donukluğunu Sensiz kalmak acıtıyor içimi İçimde esen rüzgarları Haydi Gel Unutalım Geçmişi de geleceği de Biz bu günü yaşayalım Bu günü de atalım Bu saati yaşayalım Bu saati de atalım Bu anı yaşayalım |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|