Ne Kaldı Sözlerinden |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Kaldı SözlerindenNe Kaldı Sözlerinden Unutma unutulan unutanı unutmaz, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi, Seven kalbi ne yapsa hiçbir sevda avutmaz, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi Bir bak şimdi gönlüne kaç sevda var kaç heves, Söyle hangi birinden almadın ki bir nefes, Oysaki sensiz kalsam yüreğimden çıkmaz ses, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi Sızlatmaz mı içini yakmaz mı mazi seni, Hiç mi üzüp kalbini hiç mi yıkmaz o teni, Çınlıyor kulağımda sakın bırakma beni, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi Açtım gönlümü sana sevda çiçeğini ek, Başkasını tanımam teksin benim için tek, Binlerce kez yemindir seninim mahşere dek, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi Kurusam ayrılığı yağdıramam gölüme, Senle olduktan sonra razıyım ben çölüme, Sende doğdum seninle gideceğim ölüme, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi Hangi yemin hangi söz kaldı söyle dilinde, Kaç sevdanın nağmesi çalar şimdi telinde, Sözde bir benim elim olacaktı elinde, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi (alinti) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|