![]() |
Ne Zaman Ölece?ini Bilmemek Ne Güzel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Zaman Ölece?ini Bilmemek Ne GüzelNe zaman ölece?ini bilmemek ne güzel Gönder gönder, ben tutarym ![]() Abi çok seri bir araba bu ya ![]() ![]() ![]() Korkma hayatym, arabamyzda abs ve ayrbag mevcut ![]() Postanede bana ait bir koli varmy? onu almaya geldim ![]() Oolum ![]() ![]() ![]() ![]() Bakyn çocuklar, bu deney seti, kapa?y açylynca güvenlik önlemi olarak elektri?i keser ![]() ![]() Demek pirana dedikleri ?ey bu ![]() ![]() ![]() ![]() Bak Hulusi Abi byyyklary ile oynuyom bi?ey olmuyo ![]() Ey Ruuuuhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O irmikleri neden aldyn Nurhan ![]() ![]() ![]() ![]() Do?algazyn ülkemize hayyrly ve u?urlu olmasyny diliyorve do?algazla çaly?an ilk oca?y huzurlarynyzda yakyyorum ![]() Evladym, beni kar?ydan kar?yya geçirirmisin? Geeel, geel sa? yap geeel ![]() ![]() ![]() Bah bah bah halauzunlarla geliyo ![]() ![]() ![]() Canikom bu etin tadi sana da biraz garip gelmedi mi ? Müjde mi isterim Turan Abi bir kzyyn daha oldu ![]() Kim bekler ye?ilin yanmasyny?! E??ek ?akasy yapmayyn ![]() ![]() ![]() Bekle Cem?it Abi ben bi dalyp çykycam ![]() Korkma hanym bu saatte kapymyzy kim çalacak, tanydyk biridir ![]() Hala karly gösteriyyr mu hanym? Elektirkçiye ne gerek var canym, ben halederim ![]() Bak ?imdi nasyl sollyycaz Gel abi burasy boyu geçmiyor ![]() ![]() ![]() Aya bak ya kamyon fary gibi!!! Ben denedim korkmayyn ![]() Bak Kadri Abi suyun derinli?i önemli de?il, asyl i? atlamasyny bilmek ![]() ![]() ![]() Yav Hayrettin Abi burasy Fener tribünü de?il galiba ![]() ![]() Hihiha ![]() ![]() ![]() ![]() Rasim Abi, kafesin kapysy kapaly de?il mi? Nalan bir kibrit yak da bakalym ne kokusuymu? ![]() ![]() ![]() Yapma Satylmy? abi, ?eytan doldurur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son sözleri oldu |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|