Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çift, evli

Evli Çift...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evli Çift...

evli bi çift cadılar partisine davetliydi Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarken kadının migreni tuttu evde kalmak zorundaydı

Kocasına partiye yalnız gitmesini onun eğlencesini bozmak istemediğini söyledi

Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç aspirin alıp yattı

Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi

Tam hazırlanırken 'acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor' diye düşündü ve kocasının kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye gitti

Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı

Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak dansediyordu nereye kadar gidebileceğini görmeye karar verdi

Kocasına yaklaştıOnunla çok samimi bir şekilde dansetmeye başladıkulağına dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı

Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti kocasının dönüşünü beklemeye başladı

Adam sabaha karşı 0100 sularında döndü ve doğru yatağa gitti

Kadin : 'Parti nasıldı kocacığım' diye sordu

Adam : 'Sensiz hiç eğlenemedim tatlım' diye yanıtladı

Kadın : 'inanmıyorum' diye cevapladı 'Bahse girerim çok eğlenmişsindir'

Adam : 'Gerçekten hayatım Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık altkata inip bütün gece poker oynadık Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş bir eğlenmişanlata anlata

bitiremedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com