Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkinda, okyanus, yem

Okyanus Ve Yem Hakkinda

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Okyanus Ve Yem Hakkinda

saleykum kardeslerim ben amator bir balikciyim okyanusta balik avi yapiyorum genelde kiyidan yani surf balikciligini cok seviyorumgenelde tavuk gogusu ve balik kullaniyorum yem icin ama oyle bir yem istiyorum ki kolayca bulabilcegim yapabilecegim ve baliklarin cok sevdigi bir yem olsun istiyorumhem koku olarak hem reng olarak baliklarin ilgisini cekecek bir yemyapay yem degil amave genelde daha iri yapili baliklarla ugrasmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim dostlarim
Alıntı Yaparak Cevapla

Okyanus Ve Yem Hakkinda

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Okyanus Ve Yem Hakkinda

AydemirOncelikle hosgeldin kardesim aramiza

En kisa zamanda kendini de tanitirsan daha iyi olur

Simdi elimden geldigince,dilim dondugunce sana kendi bildiklerimi anlatayimSitemizde buyuk ustadlarimizda varEminim onlarda gordukleri takdirde birseyler yazacaklardirOnemli olan bircok bilgiler edinmek ve olumlu yonde bunlari tartismak ve ogrenmektir

Simdi oncelikle hedef baliklarini belirtseydin cok iyi olurduLakin ben su sekilde bisiyler anlatayim :

Kiyidan yada tekneden gece avlarinda mutlaka fosforlu boncuk kullanmani siddetle tavsiye ederimYem olarak taze kalamari yine ustune basa basa tavsiye ederimOzellikle kalamarin kollari ve kafa kisminiBurada tekneden anli olarakta kullaniyoruzBunun yani sira hedef avlarin kilic,kopekbaligi,tuna felan olacak ise sayet o zaman buyukce taze vede kanli bir palamut'u hirsizli irice bir takim ile kullanmani tavsiye ederim

Bence hedeflerin bu kadar buyuk ise tavuk gogsunu simdilik askiya almalisin

Bunun yerine dedigim gibi taze kalamar,taze balik, yada taze jumbo boy karidesler tercih etmelisinBende senin gibi kiyidan avlaniyorum genelde ama tekne ile ciktigim zaman da olduBu soylediklerimi hem kendimden hemde elimde bulunan genis balikavi arsivleri videolarindan yola cikarak soyluyorum

Bunun yani sira tam olarak hedef avini,elindeki ekipmanlarini,avlanacagin yeri soylersen,bilgilendirirsen daha iyi yardimci olmaya calisiriz hepimiz

Rastgele

Alıntı Yaparak Cevapla

Okyanus Ve Yem Hakkinda

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Okyanus Ve Yem Hakkinda

emrahcim yardimlarin icin saol Alah razi olsunben genelde turna kilic ve kopek baliklarini cekmeye calisiyorum heybetli olan lari degil tabi gucumuz yetmez ona yani iri yapili olsun benim icin hic farketmez ufak tefekler beni fazla tatmin etmiyor cunkuyani ben oltayi attigimda nasibimde ne varsa diyede atiyorum rastgele yani ozellikle sunubunu tutmak istiyorum felan diye degilsahilden nezaman av yapsak SALMON diye bir balik var %95 o geliyor aramiz bozulacak bu salmonlarla yavv

avlandigim yer genelde acik okyanus sahil kesimlerinde avlaniyorum tekne ile acilmak nasip olmaadi insallah 2 yil icinde durumda elverirse normal beni idare edecek bisey almayi dusunuyorum birde sunu sormak istiyorum bazen yunus baliklari dibimize kadar geliyor daha sonra yengec cok geliyor arada sirada ve kuzu koyun buyuklugunde foklar geliyor bu nomissizlar geldigi zaman balik bir turlu vurmaz oluyor oltalarimiza bunlardan nasil kurtuluruz veya bun lar geldiginde ne yapmamiz lazimbiz genelde yer degistiriyoruz tavsiyen varmidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com