![]() |
Kabuklu Deniz Ürünleri Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabuklu Deniz Ürünleri ÇorbasıKabuklu deniz ürünleri çorbası (6 kişilik) Malzemeler: 600 gram ıstakoz 600 gram karides 1 adet kereviz, 1 adet pırasa 1adet soğan, 2 adet havuç 2 adet defne yaprağı 2 adet domates 3 çorba kaşığı domates salçası 1 fincan konyak 1 demet maydanoz 2 diş sarımsak 4 çorba kaşığı un Yarım su bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı krema Yeterince su, tuz, karabiber Yapılışı: Geniş bir tencerede ıstakoz ve karidesleri küçük parçalar şeklinde kesilmiş pırasa, kereviz, havuç, kabukları soyulmuş kuru soğanla birlikte kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|