Sazan Nasil Pişirilir

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sazan Nasil Pişirilir



Arkadaşlar Hep Hayal Ettiğim Baliği Sonunda Tuttum Aynali Sazandan Bahsediyorum 1 Kg Lik Aynali Sazan ötekilere Göre Küçük Ama Benim Için çok önemli Birde Bunu Yiyelim Dedik Mangalda Yaptik Yapanda Ahçi Izgaraci Iyi Pişirir Yani Baliklar Bir Geldi Enfes Görünüyor Ama Kilçiklar Müsade Etmedi Yememize Orta Kilçiktan Hariç Lop Etin Içinde Yüzlerce Küçük Kilçik Vardi Bunlar Hep Böylemi Acaba Yoksa Başka Pişirme Tekniğimi Var Teşekkürler Herkese
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.