![]() |
Deniz Mahsulleri Karnavalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Mahsulleri KarnavalıMalzemeler 4 İri Enginar 2 Limon 1 Soğan 1 Çay Kaşığı Hardal 200 gr Krema 4 Lahana Yaprağı 2 Defne Yaprağı 150 gr Somon Balığı Filetosu 100 gr Dil Balığı Filetosu 100 gr Levrek Filetosu 100 gr Kabuksuz Midye 100 gr Kalamar 50 gr Siyah Havyar 4 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Su Bardağı Kaşar Rendesi 1 Tutam Maydanoz Tuz, Karabiber -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Yapilis Tarifi Temizlenmiş ve kılçıkları alınmış dil ve levreği kuşbaşı doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanı çok ince kıyarak tereyağında pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Enginarları limonlu suda haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Somon balıklarını kağıt şeklinde dilimlere bölüp servis tabaklarının orta kısımlarına dizin ![]() ![]() Lahanaya sarılı enginarları tabaklara yerleştirin, üzerine havyarlı sosu dökün ve servis yapın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|