![]() |
Ben Başindaki Örtüyü Sevmiştim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Başindaki Örtüyü SevmiştimBen seni de sevmistim ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basindaki örtüyü cok farkli sevdim ![]() Tesettüre girmeni sevdim ![]() Kalbindeki imani Kur´an okumani namazi kilmani sevdim ![]() Bir Nene Hatun´a ve bir de Zeynep el Gazili´ye benzemeni sevdim ![]() Hatirlar misin bana derdin ki´´Benim basörtüm ne zaman özgürlüge kavusacak Ve ne zaman gözyaslarim dinecek?´´ Simdi ne oldu sana ne oldu da cok degistin ![]() Namazi kilmaz oldun Kur´an´i okumaz oldun tesettüre girmez oldun Yilmis,yipranmis teslim olmussun,simdi soruyorum, Yakistimi sana ?Yakisirmi bize ve yakisirmi yürekli insanlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle söyle be hey umudum söyle, Ben seni de sevmistim ama ![]() ![]() ![]() ![]() Örtünmeni cok farkli sevdim ![]() Hak icin yasamani sevdim ![]() Kur´an´i ve namazi ögretmeni sevdim ![]() Bir gül gibi rengarenk acmani ve etrafina nurlar sacmani sevdim ![]() O senin basörtün var ya benim gönlümün sultaniydi Tesettüre girdiginde benim canimin caniydin Sana gerici dediklerinde,Seni kötülediklerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basörtün icin derse almadiklarinda, inan ki ben can evimden vuruldum? Ben seni de sevdim ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah(c ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Bir üniversite kapisinda basindaki örtünle direnmeni sevdim ![]() Yigit kizlar mücadeleyi sürdürürken,sen basini actin degdi mi? Allah(c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir diploma icin benim ve bizim sevgimizi kaybetmeye degdi mi? Söyle söyle be hey umudum ![]() ![]() ![]() VESSELAM |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|