![]() |
Kızgın Bebeğin Günlüğü İbret! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızgın Bebeğin Günlüğü İbret!5 Ekim: Bugün var edildim buradayim varim,Müthis bir duygu bu varoldugumun henüz annem ve babam bilmiyor ![]() Bir Elma cekirdeginden bile kücügüm ama nede olsa ben benim varim ya bu bana yetiyor ![]() hissedebiliyorum ![]() ![]() 19 Ekim: Biraz büyüdüm kimildamam mümkün degil ![]() ama onun kaniyla besleniyorum ![]() ![]() Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini simdiden hissediyorum, Annem beni cok sevecek ![]() ![]() 23 Ekim: Hic görmedigim bir el agzimi bicimlendirmeye basladi,dudaklarimda onun dokunusunu hissediyorum,Bu elin dokundugu yerler dudagim damagim oluyor ![]() Düsünün bir yil sonra bu elin dokundugu yerde tebessümler acicak gülecegim ![]() Dudagimdan ve dilimden sözler dökülecek Anne diyecegim ![]() seninle konusacagim ![]() Kimilerine göre hala daha var degilmisim ![]() ![]() sunacak dudaklarimda olmak üzere ![]() olursa olsun yine ekmekdir,öyle degilmi annecigim ah bir konusabilsem! 27 Ekim: Bügun pek mutluyum ![]() var kalbim atmaya basladi,hayatim boyunca atip duracak,sevgilerle dolduracagim kalbimi,tipki annemin ki gibi,annem bedeninde iki tane kabin birden atmaya basladigini bilse ne kadar da sevinirdi,duyuyormusun anne? 2 Kasim: Hergün biraz daha büyüyorum,Kollarim ve bacaklarimda bicimlenmeye basladi,hele bir büyüsün kollarim bak nasil kucaklayacagim seni annecigim,su ayaklarimda tamamlansin da beraber cicekli bahcemizde yürüyelim,belki birlikte okula gideriz ![]() 12 Kasim: Ah Evet…bunlar,bunlar ne kadar sevimli ve kücük seyler ,aman allahim parmaklarimda cikmaya basladi,bunlarla cicek toplayacagim,annemin elini tutacagim,kalem tutacagim,belkide güzel bir siir yazacagim,annecigim ordamisin? Ellerimi ellerinin arasina koymak icin sabirsizlaniyorum ![]() 20 Kasim: Ohh nihayet ![]() ![]() ![]() ![]() doktor teyze özel bir cihazla gördü beni,ultrason diyorlarmis ![]() cekdi ![]() ![]() ![]() 25 Kasim: Artik babamda burda oldugumu ögrendi;fakat henüz kiz oldugumun farkinda degiller onlara sürpriz yapacagim ![]() ![]() 10 Aralik: bugün yüzüm tamamlandi artik iki güzel gözüm,biri kücük burnum, dudaklarim ve yanagim var,anneme benziyorum galiba ![]() ![]() 13 Aralik: Artik cevreme bakabiliyorum ![]() yinede mutluyum yasiyorum ve varim ![]() görebilecegim,renkleri ve cicekleri taniyabilecegim ![]() gökkusagi diye bisey varmis,onu cok merak ediyorum ![]() yüzünüzüde görecegim,tanisacagiz,mutlu olacagiz,gülüsecegiz… 24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik,annecigim senin kalbinin seslerini duyuyorum ![]() Hatta sesini bile taniyabiliyorum Sesin ne kadar tatli,hic duymadigim bisey bu ![]() Güzel vede saglikli bir kiz olacagim kollarinda uyuyacagim,yüzüne bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim,benim icin ninni de söyleyecekmisin annecigim? Sende beni özlüyorsundur mutlaka,beni koklayacaksin ![]() ![]() 28 Aralik: Anne burda biseyler oluyor ![]() sense aci cekiyor gibisin,kalp seslerin degisdi…susdun ![]() konusmuyorsun anne?anne…anne…annecigim,yüzümde soguk bir sey hissediyorum ![]() Anne yüzümü parcaliyorlar anne neolur birseyler yap canim cok aciyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ayaklarimi parcaliyor bu sey anne…Beni sana baglayan damari kopardilar anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|