Yüreğimi Avcuna Koydum..... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimi Avcuna Koydum.....Yuregimi Avucuma Koydum Yüregimi avucuma koydugumdan beri parmaklarim titriyor ![]() ![]() Düsünüyorum; Yüregimin sahibi mi, Yoksa avuclarimin sahibi mi daha büyük baski altinda? Sahip olmak mi, Sahip bulmak mi daha zor? Yoksa soru sormak mi? Ritmik tikirtilarini duyuyorum ve akisini hissediyorum icimin ![]() ![]() Yüregimi koydugumdan beri avucuma titriyor parmaklarim Düsünüyorum; Söylemek mi zor, yoksa susmak mi? Sahip olmak mi, Sahip bulmak mi daha zor? Yoksa soru sormak mi? Teslim olunarak esir alinmak,igneli fici! ![]() ![]() Al sana cinnet! Yüregimi avucuma koydugumdan beri parmaklarim titriyor ![]() ![]() Korkudan! Ben kimim? Neden bu cinnete talibim? Ve neden avucumda yüregim varken,yüregime avuc aramaktayim? Teslim olunarak esir alinmaktan kurtulmak icin,teslim olacagim Esir aramadayim Neden "neden"ler böyle boslukta? ![]() ![]() igneli ficima kim olur talip? Aklimi unutturan titreyisler mi derman? Fermannnn! ![]() ![]() Hani nerede? Cinnet penceresinin camlarina yazilmis! ![]() ![]() Burnumu dayadigim çam kokusu canimda; Esirim yüregimi devreden esirlere! ![]() ![]() Zangir zangir titriyor parmaklarim; Yüregim avuclarda! ![]() ![]() Düsünüyorum; Sahip olmak mi,sahip bulmak mi daha zor? Yoksa soru sormak mi? Yüregimi avucuma koydugumdan beri parmaklarim titriyor Korkudan! Biliyorum, teslim olunarak esir ailnmak igneli fici! Düsünüyorum; Söylemek mi zor, Yoksa susmak mi? Muammer Erkul |
|
Yüreğimi Avcuna Koydum..... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimi Avcuna Koydum.....~*~ Selamün Aleyküm güzel kardeşim Zeynep ![]() ![]() Paylaşımınız çok güzeldi kardeşim Beğeniyle okudum![]() Yüreğinize, ellerinize sağlık olsun inşallah![]() Söylemek daha kolaydır, aslolan diğerini yapabilmek olsa gerek güzel kardeşim![]() Allah c c razı olsun bu güzel yazıyı okumamıza vesile olduğunuz için![]() En Emin'e emanetimsiniz inşallah![]() Akşamlarınız hayırlı ve bereketli olsun inşallah güzel kardeşim![]() ![]() ~*~ |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|