![]() |
Yakarış... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakarış...Ne olur Allah’ım ! Günah işlerken alma canımı ![]() ![]() Tevbe ederken al ![]() ![]() Veya bir hayır işlerken,senin rızan için ![]() ![]() Allah’ım ! İnan zor,çok zor bu savaş ![]() ![]() Şeytan zeki,nefsim ahmak,ben yavaş ![]() ![]() Öyle bir an geliyor ki , Deniz bitti,umut karaya vurdu diyorum ![]() ![]() Rahmetin yetişiyor imdada ![]() ![]() ![]() ![]() ** Ah bir kuvvetlendirebilsem imanımı ![]() ![]() Nefs’imi istediğim kalıba bir sokabilsem ![]() ![]() Yazıkki imanla küfür atbaşı gidiyor ![]() ![]() Finiş çizgisine çok kalmadı biliyorum ![]() ![]() İpi göğüslediğimde, İman olsun o göğsün içinde ![]() ![]() Ne olur Allah’ım ! Kafir olarak alma beni huzuruna ![]() ![]() Yak gerekirse şu günahkar bedenimi ![]() ![]() Yıllarca cehenneminde ![]() ![]() Ama son nefeste imanla al canımı,ne olur Allah’ım ! ![]() ![]() Merhamet et şu günahkar kuluna, Canım feda kitabının ,Habibinin yoluna ![]() ![]() Biliyorum günahkarım,isyankarım ben ama, Rahmetinin büyüklüğü umudum, Beni nefs’imin ve şeytanın eline bırakma Allah’ım ! ![]() ![]() Eşref Abdullah |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|