![]() |
Sana Geldim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Geldim...Sana geldim içimde gül rengi bir Şafakla, Sana geldim saçımda sadef renginden akla ![]() Sana geldim ruhumu güllerle donatarak, Sana geldim sevdayla alev alev yanarak ![]() Sana geldim çÖllerden Yakub'lar ülkesinden, Sana geldim Musâ'lar ve isâ'lar ilinden ![]() Sana geldim aŞk koru; içimde altın rengi, Ãrerken ümit yüklü bir mahŞeri ahengi ![]() Sana geldim aŞkımı ıŞık demeti yapıp, Sana geldim Ya Rasül, sana geldim ey habib ![]() Sana geldim bu halde, yoktur ismi melâlde, Hüzünlü bir iklimde sana geldim bu hâlde ![]() Bu halim periŞandır, yıkık dÖkük periŞân, Ama sana gelmekle alır insan binbir Şân ![]() Hem niŞan alır nurdan, kalbine aŞk buhurdan, Sana gelen yolcunun yüreği ince kıldan ![]() Sana geldim bu hâlde, saç sakalım karıŞık, Sana geldim içimde ağlar derbeder aŞık ![]() Sana geldim tut beni, kovma Şefaatinden, Kovma gedalarına sunduğun devletinden ![]() Kovma aŞkından beni ağyara kovma beni, Bir Ömür sevmek bana Şart olsun sâde seni ![]() BaŞkasına kaymasın bu hercai yüreğim, Sensin benim sonsuza kadar tek bir dileğim ![]() Sensin, senin aŞkındır, acılarıma merhem, Sensin, benim sevgilim Ey Nebiy-yi Muhterem ![]() Yunus AHMED |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|