![]() |
Allahu Ekberu Kebira!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allahu Ekberu Kebira!!!!!!!!!ALLAHU EKBERU KEBİRA!!!!!!!!! EY ayrılığıyla zindanların üşüyeceği KAHRAMAN! Duyduk ki esaretin bitmiş aramızdasın şuan ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerine bakıyorum, Hüzünlü ![]() ![]() ![]() ![]() ve ağlıyor bir an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Niye?" diye soruyorum? "Zelike huvel fevzul azıııımmm" değil henüz!" diyorsun ![]() ![]() ![]() Hasretin yangını sarsada beni VUSLAT UMUDUMDU duam ![]() ![]() ![]() ![]() "Hür diyorlar benim için ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bilseler asıl şimdi başlıyor esaret ![]() ![]() ![]() Yeryüzü zindan!" Bekle Ebu Muhammed! Bekle Ey Yiğit İnsan ![]() ![]() ![]() Evet Zindanlar üşüyecek yokluğundn ![]() ![]() ![]() Ancak bakışlarının sıcaklığıyla ısınacak, Yüreğinin imanıyla sukun bulacak, sana gururla bakan Ömerinin gözlerine bak şimdi ![]() ![]() ![]() Görüyorsun değil mi? Sanki bu bakışlar yeni bir Vuslat habercsi şuan ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wasselam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebu Muhammed El Makdisi zindandan kurtulduğunda bunu ahiler bestelediler |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|