Brovni

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Brovni



Brovni

Daha önceden sitede tarifini verdiğim ıslak kekin ölçülerini 1/4 oranında azaltarak, sufle kaplarına döktüm ve beş tane kekim oldu Kekleri fotoğraflarken üzerlerine dondurma ve antep fıstığının ne kadar yakışacağını düşündüm Aklımdan geçenler dua yerine geçmiş olmalı ki akşam keklerimi tam hayalimdeki gibi dondurma ve antep fıstığı ile fotoğraflayabildim


(5 kişilik)

MALZEMELER

1 yumurta

1/2 su bardağı şeker

1/2 su bardağı süt

1/2 paket vanilya

kakao

1/4 su bardağı sıvıyağ

--

2,5 yemek kaşığı un

1/2 paket kabartma tozu


YAPILIŞI

Un ve kabartma tozu dışındaki malzemeler çırpılıp yarım su bardağı kadarı ayrılır Un ve kabartma tozu da eklendikten sonra yağlanmış sufle kaplarına dökülüp fırına verilir 170 derecede 45 dakika pişirilir Kekler fırından çıktıktan sonra üzerlerine önceden ayırılan sos dökülür

mmmmmmmmmmmmşimdiden ağzım sulandı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.