Ebu Muhammed Murtaiş Ks.

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ebu Muhammed Murtaiş Ks.

NAZAR

BİR GÜN BAĞDAT'IN BİR MAHALLESİNDEN GEÇİYORDU SUSAMIŞ OLDUĞUNDAN, BİR EVDEN SU İSTEDİ GÜZEL BİR KIZ, ELİNDEKİ TESTEDEN KENDESİNE SU VERDİ AMA GÖNLÜ DE GÜZELLİĞİNİN AVI OLDU BAĞDAT'IN SERVET SAHİPLERİNDEN OLAN HANE SAHİBİ GELENE KADAR ORADA OTURDU EV SAHİBİ GELİNCE:

-BEY, DEDİ, GAYET SUSAMIŞTIM, GÖNLÜM SU İSTİYORDU, EVİNDEN BANA İÇMEK İÇİN SU VERDİLER AMA GÖNLÜMÜ DE ÇALDILAR

ADAM:

-O, BENİM KIZIMDIR, SANA NİKAHLADIM, KARIN OLSUN, DEDİ VE ONU EVE ALARAK NİKAH KIYDI SONRA KENDİSİNİ HAMAMA GÖNDERDİ, YAMALI ESKİ ELBİSELERİNİ ÇIKARDI TEMİZ ELBİSELER GİYDİRDİ AKŞAM OLUNCA EVE GELDİ KIZLA GERDEĞE GİRDİ MURTA'İŞ KALKTI NAMAZ KILMAKLA MEŞGUL OLDU, DERKEN BİRDEN NAMAZ ARASINDA FERYADI BASARAK:

-YAMALI ELBİSELERİMİ GETİRİN! DEDİ "NE OLDU?" DİYE SORANLARA, DEDİ Kİ:

-SIRRIMA ŞÖYLE NİDA ETTİLER: "BİZE MUHALİF OLAN BİR BAKIŞ SEBEBİYLE ÜZERİNDEKİ SALÂH VE TAKVÂ ELBİSESİNİ ALDIK ŞAYET (EMRİMİZE VE HÜKMÜMÜZE AYKIRI OLACAK ŞEKİLDE) BİR KERE DAHA NAZAR EDECEK OLURSAN BÂTININDAKİ MARİFET LİBASINI DA ÇIKARIRIZ"

MURTA'İŞ DAHA SONRA YAMALI HIRKASINI GİYDİ, KADINI DA BOŞADI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com