![]() |
Hakiki Dostumuz Namaz!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakiki Dostumuz Namaz!!Biz her namazı son namaz olarak kılarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanın ölmesi çok basit ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanda tembellik kulağı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu yaşa geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ömür boyu nefes alıp verdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kılmazsam yaşayamam ![]() ![]() ![]() ![]() Ben öyle şahıslar gördüm ki, odasında bir tane rahle var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğlenceler, dünya hayatının meşgaleleri bize hastalık verirken, namaz kılmak, hastalıklarımıza ilaç gibi tesir ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz namazı bitirdik, sarhoş kadehi bitirdi, kumarbaz oyunu bitirdi ![]() ![]() ![]() Bugün, şu an ölsek, namazımız bize arkadaş, yoldaş ![]() ![]() ![]() Hekimoğlu İsmail |
![]() |
![]() |
![]() |
Hakiki Dostumuz Namaz!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakiki Dostumuz Namaz!!Bir ömür boyu nefes alıp verdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kılmazsam yaşayamam ![]() ![]() ![]() ![]() Ben öyle şahıslar gördüm ki, odasında bir tane rahle var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun ![]() ![]() dua ile ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|