![]() |
Sen Bir Allah De! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Bir Allah De!Zamanın birinde bir çoban varmış ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanın birinde bir çoban varmış ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben padişahın kızına aşık oldum ![]() ![]() - Bu iş çok zor evladım ![]() ![]() - Olmaz mutlaka almam lazım ben onu bana nasihat et ![]() - Çok mu seviyorsun sen bu kızı? - Evet çok - Ne dersem yapacak mısın? - Yaparım söz ![]() - Dinle beni o zaman şu andan itibaren şehrin girişine gidiyorsun kapısına oturup hiç kalkmadan uyumadan orada bekliyeceksin ![]() ![]() Öğüdünü alan çoban hemen şehrin kapısına oturmuş bir tüccar gelmiş: - Selamün Aleyküm demiş - ALLAH - Bu şehirde alabileceğim neler var - ALLAH - Sen delimisin - ALLAH Cevap alamayan tüccar gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() - Hocam buralarda yazık size - ALLAH - Sizi sarayımda görmek bana şeref verir - ALLAH - Hatta size akraba olmak isterim bir kızım var sizde uygun görürseniz izdivacınız bize şereftir ![]() - ALLAH ALLAH demiş ![]() Alim zat çobana sormuş - Evladım istediğin oldu işte neden istemiyorsun ![]() Çoban cevap vermiş: - Yalan yere, dünya için çıktım buraya dedim ALLAH ![]() ![]() ![]() BURAK ARAL ' a teşekkür ederiz bu hikayeyi bizle paylaştığı için ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|