![]() |
Anne Şefkati |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne ŞefkatiANNE ŞEFKATİ Hazreti Davud aleyhisselâm zamanında iki kadın, çocuklarını bir ağacın altına bırakmışlar, kendileri de beraber tarlada iş yapıyorlardı ![]() ![]() ![]() Aralarında anlaşamayıp, meseleyi halletmesi için Hazreti Davud'un (a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() — Bu kadının kucağındaki çocuk benim diyorsun ![]() ![]() Kadıncağız: — Bulamam, Ya Davud! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Davud aleyhisselâm, kadına: — Şahid bulamayacağına göre, ben bu kadından çocuğu alıp da sana veremem ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlardan biri mahzun, birisi mesrur olduğu halde Süleyman aleyhisselâm'a rastladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk kucağında olan kadın, buna razı olmuştu ![]() — Kabul, kesin ortasından benim hakkımı bana verin, dedi ![]() Fakat çocuğun esas sahibi olan kadın, evlâdının gözleri önünde kesilmesine tahammül edemedi ![]() ![]() — Aman yavrumu kesmeyin ![]() ![]() ![]() Böylece Süleyman aleyhisselâm, çocuğun asıl anasının kim olduğunu anlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|