Sen Beni Sensiz Mi Bırakacaksın... |
08-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Beni Sensiz Mi Bırakacaksın...Yaşamın kıyısındaydım seni tanımadan önce Sen beni hayata döndürdün Şimdi aldığın yere geri mi bırakacaksın Hiç aklımdan çıkmıyorsun Her nefes alışım yalnız senin için Şu dünyada beni yaşarken sen mi öldüreceksin Hani sokakta kendi halinde gezen insanlar vardır Ya hiç konuşmazlar,ya kendince bişeyler konuşurlar Ya da öyle boş boş gezerler sadece Beni onlardan biri mi yapacaksın Şu beden sensizliği tatmak istemiyor Bu eller sensiz kalmak istemiyor Şu bedenimi sensiz mi bırakacaksın Aşk işte böyle birşey güzel gözlüm Ya deli eder insanı ya acıdan kahreder Ya da dünyanın en mutlu insanı eder Sen bu mutluluktan bizi mahrum mu bırakacaksın Söyle güzel gözlüm ben seni böylesi severken Sen beni sensiz mi bırakacaksın Yağmurlu gecelerde seninle yürümek istiyorum Yıldızlara yalnız seninle bakmak istiyorum Ve gözlerinin içine bakıp tek şunu söylemek istiyorum Seni Çok Seviyorum Güzel Gözlüm Ömür ne kadar olur bilemem Ama bildiğim tek şey seni ömrüm boyunca seveceğim 'Bana sensizliği yaşatma,ben sensiz zaten yaşayamam' |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|