![]() |
6 İşletim Sistemli Blackberry Türkiye’De! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 6 İşletim Sistemli Blackberry Türkiye’De!6 işletim sistemli BlackBerry Türkiye’de! BlackBerry Torch Türkiye’de ![]() ![]() ![]() BlackBerry 6 işletim sistemine sahip ilk BlackBerry akıllı telefon olmanın yanı sıra dokunmatik ekran ile klavyeyi bir arada sunan BlackBerry Torch 9800 akıllı telefon Türkiye’de ![]() ![]() Research In Motion (RIM) bugün, BlackBerry® Torch™ 9800 akıllı telefonu Türkiye’de sunduğunu açıkladı ![]() ![]() ![]() Yeni BlackBerry Torch, son teknoloji bir dokunmatik ekrana sahip olmanın yanı sıra optik bir trackpad’e ve açıldığında gelişmiş bir yazım deneyimi sunmak için kızaklı bir klavyeye sahip ![]() ![]() ![]() ![]() BlackBerry 6 Deneyimi RIM’in yeni işletim sistemi BlackBerry 6, BlackBerry markasının sevilen ve bilinen özelliklerini sunmaya devam ederken daha zengin bir deneyim sağlıyor ![]() ![]() ![]() Zenginleştirilmiş BlackBerry Messenger ve multimedya deneyimi sağlayan BlackBerry 6 hakkında daha fazla bilgi için BlackBerry - Press Releases adresini ziyaret edebilirsiniz ![]() Fiyat ve Tarih Türkçe BlackBerry Torch akıllı telefonun Kasım ayından itibaren operatörler tarafından pazara sunulması bekleniyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|