Sitem Şarkı Sözü Sansar - Sitem (Ft. Pit10) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sitem Şarkı Sözü Sansar - Sitem (Ft. Pit10)Sitem Şarkı Sözü Sansar - Sitem (Ft Pit10) PİT10 siri zemin estim raple kıstım kara kedileri net ortamı sizin olsun bana verin etileri geri git etiket olma fazla rapi bırak kriket oyna diri diri gömdüm mezara pazara yılan gidicek oyna top modelde okulumu kokulu karılar bastı 16lık bi kamikaze Pit10 imza attı undergroundda komedi melodi rap olsun futbol değil hepsi sefil geri çekil icraat sefil show düşkünü flow müşkülü mülk üşkülü kongremizi kurduk yeraltında sildik dünü ölünün önüne paralar yağdı gözünün önüne vardı şerdi kelime serdi beline silaha lyric yaptı uzak kaldım mutluyum yeraltıyla telepati gerçek rap burada sizse teletabi pek muhattab olmayın selam verip geçin haklısınız gençler götü kalkık piçim NAKARAT Türkiye'de müzik yok müzisyen oyuncu önüne gelen cool rapçi Salvo tek çapulcu adam gibi adam yok çelik çomak sonuncu sitemimdi sizlere Türkçe rapse bok yemiş [2] SANSAR bana bi farz rap alevi gaz rap olduğun yerde sek undergroundda on step üç büyük bitirdi Salvo sahnelerde rock tep şapkanı çıkar vokalime kolpa full kep saygı duydun ibnelere haddimise bildiremedin göt tavan ve indir melankolimi tövbe ettim mutasyon geçirdi Sansar ot kulu hibe ettim tribe bağlı olympos sahnedeydim indiremedin bir-iki ibne oldu bassta kafatasınsa tasta bu plakçı Türkiye'de rap müzikse kainatta rafta af yok yeraltında klas yok herkes çok karizma zaten çapulcusun bok kok Türkiye'de rapçi ortamının amına koyıyım kız arkadaşını underground partilerde soyıyım rapçi mepçi deilim bu ülkede müzeye koyıyım NAKARAT Türkiye'de müzik yok müzisyen oyuncu önüne gelen cool rapçi Salvo tek çapulcu adam gibi adam yok çelik çomak sonuncu sitemimdi sizlere Türkçe rapse bok yemiş [2] SANSAR net piçleri gerilla sömürgesi rapin kilidi bende izledi gizledi gerçekleri soykırım undergroundda rap air-force tek atarız kanla akan damla yas tuttu ölmedi Merdiven zirvede hala göt kalkmış İzmir'de forumlardan bana eski aşık yeni kanki kaltakları salla yala götü balla tikifiks burda sen de durma kaldın ayaza dijital mixte tükürdüğünü yala akla zarar valla renge bak bizi izle sen de kurduk denge İstanbul yedi tepe güç bizde rap söyle parki salla kafayı ahenkle geçmiş silmez iyisi ben de belete megolomania bitti işte iris bak aynı yana durma renk senin olsun benim cadde kavra grafik verdi raplere emzik patik attım pandik rapim ölçülür kulakla lazım deil kalçaya bakma NAKARAT Türkiye'de müzik yok müzisyen oyuncu önüne gelen cool rapçi Salvo tek çapulcu adam gibi adam yok çelik çomak sonuncu sitemimdi sizlere Türkçe rapse bok yemiş [2] |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|