5 Deli Şarkı Sözü Sansar Salvo - 5 Deli |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
5 Deli Şarkı Sözü Sansar Salvo - 5 Deli5 Deli Şarkı Sözü Sansar Salvo - 5 Deli Sansar verse Zar zor tıkılmış bi odada 5 deli [yeaaah] Birleşti güçleri Birlikte güçlenir arkadaş üçgeni Bir dikdörtgeni kavrayamadı mı Kaldırım adamı, kaldırır adamı Sürekli değişti katil tanımı Hadi adamım, hadi bakalım Çakala karışan akı yakalayamadım Flow akar ama değişik makaralar Nasılsa herkes biriyle çıkar ama Her abaza her karıya sokakta bakar ama Gözü kara kılıcımı kimse çıkaramaz Hadi bas kimi yazdı mı zorla Kadir has gibi yattı mı horlar Bi gece ve Şilede yandı farlar Bi katil bi kurban gözler parlar Zahriyan Verse Tek skor rapin kor sınıfında tek Ceki kor Kuruldu volkan ve bunun dumanı rap kor Tutuldu tek dumanlar tek tıkan sert kor İşte sana hard-core bu makina sert kor Basıldı vip n'oldu yaptığın ep sanki Millet yetmedi biçildi kaftanın Geminde bendim kaptanım çıkıpta geldim Kaptanım çenemde dikiş izleri içimde vardı Rap koç tadında rap koç Senkron oldu aynı bir de Aynı dilde kaç koç ittifak kuruldu tek bir fark bulundu Bizdik koç bize koçlanma koç bizdik oğlum Ritmle battle rapte bizdik oğlum Tek recordum Sansi Zahri Cabbar İtaat Tek recorddu Senkron İstanbul sözümle şekli koyduk Şekli koydum oğlum gördün saf dumanla koydum İtaat verse hiphop sanatı bu tiptop değil hadi Crip walk stil işi hipnoz benim işim Rapimde mevcut evlat fazlasıyla eekşınn Fazlalıklarını aldır hadi yani liposuction Tribe fuck yanıma gel vitesi tak beni geçen Speedy akşam oldu geç kalan hasım seçer Takibin birikti bıktım sıralandı cümleler Perdeler kapandı artık yalancı rakseder Gün boyu çalış ama sonun satış Karış karış ilerle hadi tıpış tıpış Rap size dekolteli Yolunuzda bombeli Ceki Cabbar Narcissa Sansar İtaat Xl b rap bu ya tipini kuyuya gider o salak oyuna Gezi yap ama sonuna geleceksin gitti mi zoruna ? |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|