Farkettim Şarkı Sözü Sarı Solar - Farkettim |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkettim Şarkı Sözü Sarı Solar - FarkettimFarkettim Şarkı Sözü Sarı Solar - Farkettim Sebep sonuç ararken farkettim olmuşların sebebini Olduranlar yer etmiş gönlüme formaliteden canım cicim Akıllanmak evresi yaşam denilen okulda en önemli dersim Birgün bıraktı beni annem bana oda derdi prensim Müsamaha gösterirken yaşama çabamı veren meleklere İmza etmiştim sözümü benden medet bekleyenlere Yarınımın anlamı elbette lügatım kadar kalındır Yarını tahmin zor değil baktığımda dünümde yalnızdı Peş peşe gelmez herşey farkettimki sırasıylaymış olay düzeni arası o kadar sık ki acı çekmezsem hatrı kalırmış Cahilce ezerler hemde cahiller cahilsin diye Kendinde aramaz suçu hiçbir insan bilmem niye Komik gelirdi insanların bana her zamanki yaklaşımı Bana acı veren şeylerde komik gelirdi fakat birgün ağlattı Oysaki ellerimin arasından kayıp giderken gülüşler Bana hiç gerçekci gelmez seninim diye bakan gözler Bende birgün farkettim insanlar hep neden kahpe Bende birgün farkettim ansızın gidenler şimdi peşimde Hantallık ruhumun durumu anlatan bir sıfat Farkettim boşa kullanma eline geçtimi bir fırsat Perili köşke dadandı yalancıktan hayaletler edindim yerden kovmak için başladı faaliyetler büyük tövbe ayı gelince yalanlara perde çekilir geri kalan 11 ayda hep küfür ve lanet edilir övülmek güzelde övülmek için somut kanıt gerekir dövünmek çağre değil övülmek için çaba gerekir arkadaş dedim selam verdim yalakalıklar başladı konuşma ilerledikce karın ağrılarını açıkladı haysiyet yok insanlarda sömürgeci hepsi vede yalaka siktir et ben bana yeterim doğarkende kimse yoktu yanımda pişman olmadım şuana kadar yaptığım hiçbirşeyden daha yolun başındayım ama şimdiden gitti herşey elimden kör kurşuna gidersen kader sakatlıksa bir bedel deftere sığmadı duvarlara yazdığım ise bir emel Bende birgün farkettim insanlar hep neden kahpe Bende birgün farkettim ansızın gidenler şimdi peşimde son zamanlar durgunum vede birazda yorgunum solgun yüzüm nolcak bilmiyorum yol gösterin daha var yokuşum kelimelerin arasında mantık kovalayan bir ermişim doğruyu doğru şekilde ve doğru zamanda anlatmak tek serzenişim eşim ve oglum canımdan tek parça olan deyişlerim nargilenin dumanında bogulur hayallerim ceketimi alıp çeker giderim tek fincan kahve yeter 40 yıllık hatra alemi kötüye sürükleyen cıkarsa tahta sahibis kara bir bahta saklı adanın gizli hazinesi bize lazım olan sadece sevgi babadan böyle gördün diye çeker vurur kalleşi atalarımıs nekadar haklı bakınız veli efendi kasrı görünüs çaresizlik ve perişanlık içindeki son çırpınış hücümlarını bağlayın bağlamanın tellerini çekin götürün içimdeki nefreti yetim kaldı aşkım sahibi olmadı 10 yıl sonra dallanıp budaklandı karşımdaki yar kötü yüzünü hep sakladı yow saRı Bende birgün farkettim insanlar hep neden kahpe Bende birgün farkettim ansızın gidenler şimdi peşimde |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|