Mavi Duman Şarkı Sözü Sansar - Mavi Duman (Feat 9 Canlı) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mavi Duman Şarkı Sözü Sansar - Mavi Duman (Feat 9 Canlı)Mavi Duman Şarkı Sözü Sansar - Mavi Duman (feat 9 Canlı) Mavi Duman (feat 9 Canlı) Verse 1 ; Duymadığını söylüyosun herkes beni soruyo sana Yapılanlar yoruyo işime bakmanın yolu yok Bir bakmışın arkadaşının kolu yok zamanında dedik Öfkenizle köfte yaptık ekmek arası yedik Orası adın duyulduğunda taşındığın dağ Kapalı sayfa kalfa tayfa hepsi sensin orda Allah korusun bi gün vurulursan sokakta Hastaneler pahalılaştı benim var sigortam Yılan sokar kalan bakar kaçan kaçar aç ağzını Zehri var bi Sansar'ında beyni var kaparsa kapıyı Çok taparlar derin yani boş kelamlar Arkadakiler unutmuşlar yalamayıpta baksalar Sen hâla anlamadın 18 yaşındayım Benimkinin başındasın bişeylerin başındayım Pasta paysa var gözüm hepsinde öyle Ruh hastasıysan büyüğüm hemde bi kaç gömlek Nakarat [9 Canlı]; Otta mavi duman boğazda balgam KöGoogle Page Rankingüden karşıya geçerkene atacan Küfredecek limana yaklaşan kaptan Sana söz bir daha ki sefere kafana sıçıcam Verse 2 ; Eski okul yeni okul party mekanında çeten Çatma kaşlarını her mc'ye sivrilen kabilen Hamile kadınlarla dolu kaç kuruş hazinen Bilincindeyim ben olurum harcanan tabi len Deli müziğinde dediğim gibi patlayabilir araban Bu psikopat yazar ve 9 Canlı canavar Başı belada olanları anca paklar panama Kalp krizinden gidersin hiç bi yerin kanamaz Ben farklıyım o modan odada boş adam Yoluma koşarım aşırı başarı yalama getirir Çoğunu yanıma getirir çekememezlik Ben seni bi bok bilirdim kafamın a**** koyiyim Tek dengim kaalim sensin beni bırakta yoluma koşiyim Veririz dersi tersi gör len mersi promo ettin Der s******** ancak kolay olmayacak bak bilesin Bilesin eserim esinim burada kelimem ilisi Birisi kalktı dirisi beni duyunca çapınızla sevişin Nakarat |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|