|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| sansar, sözü, ölesine, şarkı |
Ölesine Ama Ölesine Şarkı Sözü Sansar - Ölesine Ama Ölesine |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölesine Ama Ölesine Şarkı Sözü Sansar - Ölesine Ama ÖlesineÖlesine Ama Ölesine Şarkı Sözü Sansar - Ölesine Ama Ölesine Bana diss yaz bebeğim diss yaz, bana diss yaz bebeğim diss yaz ![]() Kedi gibi nankörsün önüne peace kaz, kedi gibi nankörsün elinde viskas ![]() Bana dis yazmasına gerek yoook Çümkü yazıpta kaydedemediği çooook![]() Korkma seni öldürmem elçin kaydet (pisi) yayınla elçin ![]() Korkma seni öldürmem elçin kaydet pisini ve yayınla elçin ![]() Bana diss yazmasına gerek yok ![]() Çünkü yazıpta kaydedemediği çok (180 km'den daha hızlı )Ben rap parçalarına şarkı söylerim ![]() Ben başka bi bok başka bi bok beceremedim ooouww Ama sanırım yaptığım en büyük, en büyük hata ![]() Kafama göre oyun oynadım sansara çıkamıyorum pavyonda bile ![]() Kafama göre oyun oynadım ben sansara artık çıkamıyorum pavyonda bile ![]() Sanırım para kazanmak için dönmeliyim (miyim) sanat merkezine oouww ![]() Ya da daha öncesine ![]() Ben rap parçalarına şarkı söylerim ![]() Ben başka bir bok başka bir bok beceremedim ouwww ![]() Sadece şarkı söyleyerek seni böyle rezil ediyorsam Hayal et ne olabilir rap yaparsam ![]() Bebeğim emir için moral partileri için senden haz etmeyen herkes için ![]() Benim için tüm fanlarım için yani senden nefret eten herkes için ![]() Bebeğim senin için yanındaki için sana destek veren ne verecek? Herkes için ![]() Benim için ve alcatraz için yani senden nefret eden herkes için ![]() Ben rap parçalarına şarkı söylerim ![]() Ben başka bir bok başka bir bok beceremedim ouwww
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|